Suunta haussa?

Kaksi opiskelijaa tietokoneen ääressä; katsovat kameraan.

Tuntuuko, että haluat vaihtaa alaa? Onko työpaikan löytäminen hankalaa? Kaipaatko uutta taitotietoa nykyisen osaamisesi päälle? Mikä koulutus sopisi sinulle juuri nyt?

Haluat elämääsi ja työurallesi jotain uutta, mutta et tiedä, mitä se voisi olla. Ei hätää, ei huolta – mietitään yhdessä! Voit olla yhteydessä ohjaus- ja hakupalveluihimme.

Voit myös täyttää avoimen hakemuksen, jos kiinnostustasi vastaavaa koulutusta ei tällä hetkellä ole haussa. Ensisijaisesti toivomme, että hakemukset opintoihin tulee koulutuksiin, joissa haku on auki. 

Ohjauspalvelu

Ohjauspalvelu on sparrauskaverisi, jos olet hukassa koulutustoiveidesi kanssa. Ohjauspalvelusta saat neuvot ja vinkit opintoihin toiveidesi mukaan sekä muun muassa hakuprosessista. Avoinna arkisin klo 11.30–15.

Puh. 017 214 3100 | WhatsApp 044 785 3079

Hakupalvelu

Hakupalvelun puoleen voit kääntyä muun muassa yhteishakuun ja jatkuvaan hakuun liittyvissä pulmissa sekä opiskelijavalintaa koskevissa asioissa. Avoinna arkisin klo 9–15.

Puh. 044 785 3078 | WhatsApp 044 785 3079

Opinto-ohjaajat

Opinto-ohjaaja on  tukena opintopolkusi aikana. Hänen tehtävänään on muun muassa auttaa

  • opintojen suunnittelussa ja etenemisessä,
  • opintoihin liittyvien valintojen tekemisessä ja
  • jatko-opintoihin ja työelämään hakeutumisessa.

Navigaattori

Navigaattori on paikka, josta saat asiantuntijan apua sopivien koulutus- ja uravaihtoehtojen löytämiseen. Saman katon alta löytyvät nuorille suunnattu Ohjaamo sekä aikuisten ohjaus- ja neuvontapalvelut. Meiltä saat ohjausta opintoihin, apua tulevaisuuden pohdintaan ja tukea työllistymiseen.

Todistus kadonnut?

Oletko suorittanut meillä opinnot, ja nyt todistus on kadonnut? Sinun on mahdollista saada oikeaksi todistettu kopio todistuksestasi. Kopion hinta on 22 €.

Voimme postittaa todistuskopion postiennakkokirjeenä (posti- ja postiennakkomaksu lisätään hintaan) tai voit noutaa kopion Savilahden kampukselta Kuopista.

Tilaa todistuskopio kirjaamon kautta (kirjaamo@sakky.fi). Ilmoita tilauksessa yhteystietosi. Tilauksen jälkeen sinulta kysytään tarvittavat lisätiedot. Toimitamme kopiot kahden viikon sisällä.