Suunta haussa?

Kaksi opiskelijaa tietokoneen ääressä; katsovat kameraan.

Tuntuuko, että haluat vaihtaa alaa? Onko työpaikan löytäminen hankalaa? Kaipaatko uutta taitotietoa nykyisen osaamisesi päälle? Mikä koulutus sopisi sinulle juuri nyt?

Haluat elämääsi ja työurallesi jotain uutta, mutta et tiedä, mitä se voisi olla. Ei hätää, ei huolta – mietitään yhdessä! Voit olla yhteydessä ohjaus- ja hakupalveluihimme.

Voit myös täyttää avoimen hakemuksen, jos kiinnostustasi vastaavaa koulutusta ei tällä hetkellä ole haussa. Ensisijaisesti toivomme, että hakemukset opintoihin tulee koulutuksiin, joissa haku on auki. 

Ohjauspalvelu

Ohjauspalvelu on sparrauskaverisi, jos olet hukassa koulutustoiveidesi kanssa. Ohjauspalvelusta saat neuvot ja vinkit opintoihin toiveidesi mukaan sekä muun muassa hakuprosessista. Avoinna arkisin klo 11.30–15.

Puh. 017 214 3100 | WhatsApp 044 785 3079

Hakupalvelu

Hakupalvelun puoleen voit kääntyä muun muassa yhteishakuun ja jatkuvaan hakuun liittyvissä pulmissa sekä opiskelijavalintaa koskevissa asioissa. Avoinna arkisin klo 9–15.

Puh. 044 785 3078 | WhatsApp 044 785 3079

Todistus kadonnut?

Oletko suorittanut meillä opinnot, ja nyt todistus on kadonnut? Sinun on mahdollista saada kopio todistuksestasi. Oikeaksi todistetun kopion hinta on 22 €. 

Voimme postittaa todistuskopion (postiennakkomaksu 8,40 €) tai voit noutaa kopion Presidentinkadun kampukselta Kuopista. 

Liitä pyynnön mukaan henkilötietosi, opiskelupaikkakunta, opintojen päättymisvuosi ja tieto, miten haluat kopion toimitettavan. 

Lähetä tilaus Raija Keskimäiselle (raija.keskimainen@sakky.fi).