Kampukset

Ei vain seiniä, vaan tulevaisuuden lupauksia.
Savilahden kampuksen näkymä etuovelta

Kampuksemme sijaitsevat Iisalmessa, Siilinjärvellä, Kuopiossa ja Varkaudessa (vimeo.com). 

Pöytien ja fläppitaulujen lisäksi tarjoamme opiskelijoille uusinta teknologiaa, ajantasaisia välineitä ja nykyaikaisia simulaattoreita oppimisen tueksi. Haluamme, että ammattiin oppiminen tapahtuu mahdollisimman lähellä oikeaa työelämää vastaavissa olosuhteissa.

Turvalliset ja terveelliset tilat

Turvallisuus, terveellisyys ja kestävä tulevaisuus ovat avainsanoja uusissa ja vielä rakenteilla olevissa kampusrakennuksissamme. Haluamme tarjota opiskelijoillemme puhdasta sisäilmaa, runsaasti luonnonvaloa, toimivat ja nykyaikaiset tilat ja kaikin puolin viihtyisän opiskeluympäristön.

Osoituksena sitoutumisesta rakennamme uudet kampusrakennuksemme ympäristömerkki Joutsenmerkin ehtoja noudattaenSavon ammattiopiston Iisalmen kampus sai Joutsenmerkin ensimmäisenä oppilaitosrakennuksena Suomessa. Otimme myös selvän kaksoisvoiton, sillä toinen Joutsenmerkitty oppilaitos on Varkauden kampuksen uudisrakennuksemme. Toivalan kampus Siilinjärvellä on rakenteilla, ja toivomme pääsevämme juhlimana Joutsenmerkkiä siellä syksyllä 2021. Rakenteilla on myös Savilahden kampusalue Kuopiossa. Savilahdessa Joutsenmerkityn oppimisympäristön kokonaisala tulee olemaan melkein 29 000 m² eli noin neljän jalkapallokentän verran.

Koulurakennuksen lisäksi oppimisympäristöinä toimivat verkko ja työelämä. Kaikissa kolmessa opiskelijalla on apuna ja tukena ammattitaitoisia opettajia ja ohjaajia.

Kampuksemme ovat nikotiinittomia.