Meille töihin

Kolme opiskelijaa ja opettaja pöydän äärellä

Savon koulutuskuntayhtymä on haluttu ja työntekijöidensä suosittelema työnantaja. Meitä sakkylaisia on yli 700 ympäri Pohjois-Savoa – jokainen oman alansa ammattilainen ja nöyrän ylpeä panoksestaan elinikäisen oppimisen mahdollistajana. 

Työkentältämme löytyy muun muassa opetuksen, kehittämisen ja hallinnon alan tehtäviä. Meillä pääset mukaan moniammatilliseen ja kannustavaan työyhteisöön. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio, jossa mahdollistamme henkilöstön jatkuva itsensä kehittäminen.

Teemme työtä, jolla on laaja yhteiskunnallinen merkitys: Lisäämme nuorten ja aikuisten osaamista, vastaamme alueen työelämän osaamistarpeisiin ja kehitämme alueen työelämää. Tule kestävän tulevaisuuden tekijäksi!

Tarjoamme

  • kattavat työterveyspalvelut
  • mahdollisuus etätöihin toimenkuvasta riippuen
  • työelämän joustoja: esim. joustava työaika ja mahdollisuus työn ja muun elämän palapelin yhteensovittamiseen
  • tukea liikunta- ja kulttuuririentoihin: ePassi 100 €/vuosi
  • yhteisiä liikuntavuoroja, esim. lentopallotreenit
  • koko kuntayhtymän yhteisiä tapahtumia pari kertaa vuodessa 
  • Joutsenmerkittyjä, ympäristöystävällisiä työympäristöjä

Avoimet työpaikat

Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. 

 

Amm. ain. (tieto- ja viestintätekniikka) lehtori

Työn tyyppi
Vakinainen
Työn kesto
1.3.2021
Sijainti
Varkaus
Työnkuvaus

Ammatillisten aineiden lehtori (tieto- ja viestintätekniikka) 1.3.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan) Savon ammattiopiston Varkauden yksikössä.

Opetettavat kokonaisuudet koostuvat tieto- ja viestintätekniikan ammatillisista tutkinnon osista. Tehtävään sisältyy myös työelämässä järjestettävien koulutusten ohjausta sekä työelämäyhteistyön kehittämistä.

Amm.ain (tieto-ja viest.tek.) sivutoim.tuntiopet.

Työn tyyppi
Määräaikainen
Työn kesto
22.3.2021 - 25.4.2021
Sijainti
Kuopio
Työnkuvaus

Ammatillisten aineiden (tieto-ja viestintätekniikka) sivutoimisen tuntiopettajan tehtävä ajalle 22.3. - 25.4.2021. Opetusaiheina on lähinnä kuvankäsittely ja videoeditointi sekä niiden julkaisu. Tunteja noin 130 tuntia.

Edellytetään hyvää käytännön osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/98 (siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen). Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös epäpätevät hakijat.

Palvelussuhteen ehdot: OVTES osio C