Meille töihin

Kolme opiskelijaa ja opettaja pöydän äärellä

Savon koulutuskuntayhtymä on haluttu ja työntekijöidensä suosittelema työnantaja. Meitä sakkylaisia on yli 700 ympäri Pohjois-Savoa – jokainen oman alansa ammattilainen ja nöyrän ylpeä panoksestaan elinikäisen oppimisen mahdollistajana. 

Työkentältämme löytyy muun muassa opetuksen, kehittämisen ja hallinnon alan tehtäviä. Meillä pääset mukaan moniammatilliseen ja kannustavaan työyhteisöön. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio, jossa mahdollistamme henkilöstön jatkuva itsensä kehittäminen.

Teemme työtä, jolla on laaja yhteiskunnallinen merkitys: Lisäämme nuorten ja aikuisten osaamista, vastaamme alueen työelämän osaamistarpeisiin ja kehitämme alueen työelämää. Tule kestävän tulevaisuuden tekijäksi!

Tarjoamme

  • kattavat työterveyspalvelut
  • mahdollisuus etätöihin toimenkuvasta riippuen
  • työelämän joustoja: esim. joustava työaika ja mahdollisuus työn ja muun elämän palapelin yhteensovittamiseen
  • tukea liikunta- ja kulttuuririentoihin: ePassi 100 €/vuosi
  • yhteisiä liikuntavuoroja, esim. lentopallotreenit
  • koko kuntayhtymän yhteisiä tapahtumia pari kertaa vuodessa 
  • Joutsenmerkittyjä, ympäristöystävällisiä työympäristöjä

Avoimet työpaikat

Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. 

 

11 ohjaajaa (TELMA-koulutus)

Työn tyyppi
Määräaikainen
Työn kesto
1.8.2021 - 12.6.2022
Sijainti
Siilinjärvi
Työnkuvaus

Savon ammattiopisto hakee yhtätoista (11) ohjaajaa työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaan TELMA-koulutukseen ajalle 1.8.2021 - 12.6.2022 Toivalan toimipisteeseen.

Amm. ain (talotekniikka) pt. tuntiopettaja

Työn tyyppi
Määräaikainen
Työn kesto
1.8.2021 - 31.7.2022
Sijainti
Varkaus
Työnkuvaus

Savon ammattiopisto hakee ammatillisten aineiden (talotekniikka) päätoimista tuntiopettajaa ajalle 1.8.2021 - 31.7.2022 Varkauden yksikköön.

Opetettavat kokonaisuudet koostuvat talotekniikan ammatillisista tutkinnon osista. Tehtävään sisältyy myös työelämässä järjestettävien koulutusten ohjausta.

Valittavalta edellytetään hyvää talotekniikanalan tuntemusta ja osaamista sekä laaja-alaista kokemusta alan käytännön töistä. Eduksi katsotaan iv-järjestelmien osaaminen, kanaviston puhdistamisen hallinta sekä kokemus opetustehtävistä.

Amm. ain. (tieto- ja viestintätekniikka) opettaja

Työn tyyppi
Vakinainen
Työn kesto
1.8.2021
Sijainti
Kuopio
Työnkuvaus

Savon ammattiopisto hakee ammatillisten aineiden (tieto- ja viestintätekniikka) päätoimista tuntiopettajaa 1.8.2021 alkaen toistaiseksi Kuopion yksikköön.

Opetettavat kokonaisuudet koostuvat tieto- ja viestintätekniikan perus- ja ammattitutkinnon osista. Tehtävään sisältyy myös työelämässä järjestettävien koulutusten ohjausta sekä työelämäyhteistyön kehittämistä. Opetusaiheina ovat mm. Office -ohjelmat ja Ohjelmistotuotanto (mm. Visual Studio) sekä osaamista IT-tuesta tai hyvinvointiteknologiasta.