15.10.2024

Tilaus- ja juhlaruokapalveluissa Bergenissä

Sakkylaiset maailmalla
Tilaus- ja juhlaruokapalveluissa Bergenissä

Jakso opetti ennen kaikkea kuinka toimia itsenäisesti ulkomailla. Opimme myös nopeutta ja uusien raaka-aineiden käsittelyä.

Kuva poistettu.

Kongressipalveluissa Bergenissä

Olimme Norjassa Bergenissä Grand Bergen bankettitalossa.

Siirry tähän Swayhin

Funded by the European Union.

Tämä TEO-jakso toteutettiin yhteistyössä Grand Bergenin kanssa ja se rahoitettiin Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2023-1-FI01-KA121-VET-000115831.

Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.

 

Osallistujat: kokkiopiskelija Neea-Emilia Nissinen ja Roni Räsänen

Kohde: Grand Bergen Bergen Norja

Ajankohta: 1.4.–27.5.2024