Jakso opetti ennen kaikkea kuinka toimia itsenäisesti ulkomailla. Opimme myös nopeutta ja uusien raaka-aineiden käsittelyä.
Kongressipalveluissa Bergenissä
Olimme Norjassa Bergenissä Grand Bergen bankettitalossa.

Tämä TEO-jakso toteutettiin yhteistyössä Grand Bergenin kanssa ja se rahoitettiin Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2023-1-FI01-KA121-VET-000115831.
Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.
Osallistujat: kokkiopiskelija Neea-Emilia Nissinen ja Roni Räsänen
Kohde: Grand Bergen Bergen Norja
Ajankohta: 1.4.–27.5.2024