Opiskelijoiden NY-yritykset

Hiusalan opiskelija harjoittelee nukelle permanentin tekoa.

NY-yritykset ovat opiskelijoiden perustamia yrityksiä, jotka toimivat kuten mitkä tahansa liike-elämän yritykset. Ne markkinoivat ja myyvät oikeita palveluja ja tuotteita sekä liikuttavat oikeita euroja. NY-yritykset ovat toiminnassa pääasiallisesti yhden lukuvuoden ajan.

Muuruveden pääasia -nimilogo.

Muuruveden Pääasia ny

Muuruveden Pääasia hoitaa hiuksesi, kulmasi ja ripsesi kuntoon! Yrityksestä saat hiusten leikkaukset, hemmottelevia hiusten ja hiuspohjan hoitoja sekä kulmien ja ripsien värjäyksiä. Yritys sijaitsee Muuruvedellä. Yrittäjänä toimii Asta Karppinen.

Lisätiedot, kuvat ja varaukset Muuruveden Pääasia -Facebook-sivulta tai puhelinnumerosta 045 2658844

Cut or dye -logo, jossa on sakset ja värikäs tausta.

Cut Or Dye ny

Cut Or Dye ny on parturi-kampaamopalveluita tarjoava yritys, joka toimii Studio El Ninon tiloissa Kuopiossa. Yrityksen nuorena yrittäjänä toimii Saija Pellikka.

Ajanvaraus Timma-palvelun kautta täältä.

Beauty by Niina -logo, kukka ja vaaleanpunainen tausta.

Beauty By Niina ny

Beauty By Niina ny  tarjoaa kauneuspalveluita Kuopiossa. Kesän 2020 ajan yritys palvelee Hius- ja kauneushuone Havanassa osoitteessa Puijonkatu 12; muutoin asiakkaan luona tai omissa tiloissa. Yrittäjänä on kosmetologiopiskelija Niina Heikkinen. Yritys toimii vuoden 2020 loppuun.

Lisätiedot ja varaukset sähköpostilla osoitteesta beautybyniinany@gmail.com.

Ap autopesu -logo; auton figuuri.

AP Autopesu ny

AP Autopesu ny puhdistaa autosi sisätilat käden käänteessä ilman, että asiakkaan tarvitsee lähteä mihinkään; yrittäjä tulee asiakkaan luo! Yritys toimii Kuopion alueella. Auton sisäpuhdistus sisältää auton imuroinnin, pintojen pesun ja muovimattojen pesun. Yrittäjänä on liiketalouden opiskelija Aleksi Partanen, ja yritys toimii vuoden 2020 loppuun.

Yhteydenotot puhelimitse numeroon 040 683 6737 tai sähköpostitse apautopesuny@gmail.com.