Johtamisseminaari 18.4.2023

Kaksi naista ja yksi mies seisovat ja katsovat hymyillen kameraan.

HUOM! 

Johtamisseminaari järjestetään seuraavan kerran 2025, lue tiedote. 

 

Johtamisseminaari järjestetään tiistaina 18. huhtikuuta klo 8.00 – 15.30 Kuopion Musiikkikeskuksessa. Seminaarin teemana on Hyvinvoiva ja uudistuva työelämä.

Menestyvä organisaatio tarvitsee hyvinvoivan ja motivoituneen henkilökunnan. Seminaarin asiantuntijoiden puheenvuorot antavat eväitä työhön, ja kuulemme ajatuksia muun muassa yhteisöohjautuvuudesta, hyvästä työkulttuurista, kehotietoisesta johtamisesta, digitaalisesta johtamisesta hybridimaailmassa sekä välittävästä ja vastuullisesta kasvun kulttuurin rakentamisesta.

Seminaaripäivä rakentuu asiantuntijoiden puheenvuoroista, keskusteluista, verkostoitumisesta, uusista oivalluksista ja rennosta yhdessäolosta. Seminaarimme tavoitteena on aina ollut luoda ilmapiiri, jossa alueemme toimijat voivat tutustua toisiinsa matalalla kynnyksellä, keskustella ja luoda pohjaa tulevaisuuden yhteistyölle.

Asiantuntijapuhujamme

Vaalea silmälasipäinen mies katsoo kameraan.

Pauli Aalto-Setälä  

Pauli Aalto-Setälä on menestynyt muutosjohtaja, joka tunnetaan myös pitkästä urastaan median ja markkinoinnin organisaatioiden johtotehtävissä, mm. Aller Medialla, Kotimaa-Yhtiöillä ja Dentsulla. Aalto-Setälä on suorittanut EMBA-tutkinnon Aalto-yliopistossa vuonna 2012 ja saanut johtamiskoulutusta Yalen ja Stanfordin yliopistoissa. 

Pauli on työelämäprofessori Turun yliopiston humanistisessa tiedekunnassa ja Turun kauppakorkeakoulun Laboratory of Business Disruption Research -yksikössä. Pauli on kokenut viestinnän ammattilainen, yritysjohtaja, journalisti ja puhuja. 

Paulin esityksen aihe on "Näin rakennat välittävän ja vastuullisen kasvun kulttuurin".

Tumma hiuksinen nainen katsoo kameraan.

Mervi Airaksinen 

KTM Mervi Airaksinen työskentelee Microsoft Suomen toimitusjohtajana. Ennen Microsoftia hän on tehnyt monipuolista uraa teknologia-alalla työskennellen myös IBM Suomen, Cisco Systems Suomen ja Baltian sekä Also Suomen toimitusjohtajana. Hallitusvastuita hänellä on muun muassa Vaasan Yliopistossa ja Huoltovarmuuskeskuksessa. 

Mervin esityksen aihe on "Mitä Microsoft on oppinut johtamisesta hybridimaailmassa?".

Hanna Kumpulainen

Hanna Kumpulainen 

FT Hanna Kumpulainen, toimitusjohtaja Hyvää työtä-Akatemia, on intohimoinen hyvän työelämän ja johtamisen kehittäjä, työyhteisösovittelija ja joogaopettaja, joka uskoo siihen, että työelämä, hyvinvointi ja liiketoiminta voivat kehittyä ja uudistua samaan aikaan.

Hanna yhdistää kaikessa tekemisessään innovatiivisella tavalla tieteellistä tietoa, kokemuksellista johtamisosaamista ja kestävästi kannattavan liiketoiminnan kehittämistä. Hanna on kehotietoisen, kehollisen johtajuuden puolestapuhuja ja uskoo siihen, että kehollisuuden ymmärtäminen ja hyödyntäminen on kokonaisvaltaisen syväjohtamisen välttämätön voimavara. 

Hannan esityksen aihe on "Kehollinen, kehotietoinen johtajuus – paluu ihmisyyden ja hyvinvoinnin juurille".

Vaalea nainen nainen katsoo kameraan ja naisella on kädet ristissä edessä.

Hanne-Mari Miskala 

Hanne-Mari Miskala on henkilöstöjohtajana ollut mukana luomassa Aava & Bangista vahvaa työnantajabrändiä sekä Suomen parasta työpaikkaa. Tästä on todisteena Great Place To Work -kisan pienten yritysten sarjan voitto Suomessa ja kolmas sija Euroopassa vuonna 2020 sekä sijoittuminen kolmen parhaan työnantajabrändin joukkoon vuonna 2021.
 
Yhteinen arvopohja ja systemaattisesti johdettu sisäinen viestintä ovat mahdollistaneet yrityskulttuurin pysymisen vahvana myös yrityksen kasvaessa. Hanne-Mari syttyy ihmisistä – siitä, miten yhteispeli saadaan onnistumaan ja jokainen loistamaan omassa roolissaan. 

Hanne-Marin esityksen aihe on "Johda parempaa työntekijäkokemusta".

Perttu Salovaara

Perttu Salovaara  

FT Perttu Salovaara on Helsingin yliopiston hallinnon ja organisaatioiden tutkimuksen dosentti ja toiminut yli 20 vuotta organisaatiokonsulttina kehittämässä yli 100 organisaatiota. Tällä hetkellä Perttu on mukana Jointu Rethink osuuskunnassa kirjoittamassa manifestia ”Vaihtoehtoja hierarkialle”.

Pertulta ilmestyi 2020 kirja ”Johtopäätös – yhteisöt ja organisaatio pomokulttuurin jälkeen.” Kirja kuvaa, kuinka itse- ja yhteisöohjautuvat organisaatiot hajauttavat radikaalisti valtaa ja päätöksentekoa koko organisaatioon, ja toimivat tehokkaasti parviälyn ja parvimallin avulla. 

Pertun esityksen aihe on "Johtajakeskeisyydestä kohti yhteisöohjautuvuutta".

Tukea nuorille – ilmoittaudu mukaan

Jokaisesta seminaariin myydystä lipusta lahjoitamme
10 € Nuorten Palvelu ry:n Zemppari-toimintaan.

Nuorille maksuton Zemppari-toiminta on vapaaehtoista sekä tukihenkilölle että nuorelle. Zemppari-toiminta on tavoitteellista ja ohjattua toimintaa, jossa täysi-ikäiset tukihenkilöt auttavat ja tukevat opiskelijaa koulunkäynnissä, opiskelussa, arjen sujumisessa sekä vapaa-ajan harrastuksissa.

Autetaan yhdessä!

Nuorten palvelun logo, jossa yläpuolella on oranssi kuutio ja siinä kirjaimet NP ja alla teksti Nuorten Palvelu ry.

Seminaarin ilmoittautuminen on päättynyt

  • osallistumismaksu 125 €/hlö + alv. 24 % 
  • ilmoittautuminen päättyy 2.4.2023

 

Tutustu tapahtuman ehtoihin.

***

Tutustu myös aiempien vuosien seminaarien puhujiin ja tunnelmiin.

Lisätietoja

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Kosunen Jukka
apulaisrehtori
Savon Koulutus Oy:n toimitusjohtaja
yrityspalvelut
oppisopimuspalvelut
kansainvälisyys
kilpailutoiminta
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio

Seminaarin mahdollistavat

KPY Novapolis vaaka tummansininen

Tekstilogo, jossa lukee sinisellä Terveystalo.

Tekstilogo, jossa lukee sinisellä Nordea.

Tektilogo, jossa lukee punaisella Canon.

Savon Sanomat

Iskun tekstimuotoinen logo.

Tekstilogo, jossa lukee oranssilla feelback ja mustalla group.