Taitaja2024 valloittaa toukokuussa Kuopion – perinteikäs johtamisseminaari palaa ohjelmistoon vuonna 2025

20.2.2024
Kaksi naista ja yksi mies seisovat ja katsovat hymyillen kameraan.

Taitaja on ammatillisen koulutuksen näyteikkuna, joka kerää yhteen Suomen ammatilliset osaajat kisaamaan suomenmestaruuksista. Taitaja2024-tapahtuma järjestetään Kuopiossa 20.–23.5.2024. Taitaja2024 näkyy ja kuuluu koko kaupungissa, sillä odotamme paikalle 50 000 kävijää peruskouluista korkeakouluihin, yritysmaailmasta ja muista työnantajista, kunnista ja kaupungeista ja yksityishenkilöistä. Päätapahtumapaikkana on Savon ammattiopiston Savilahden kampus, jonka lisäksi kisatapahtumia on myös Kuopio-hallissa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Taitaja2024-tapahtuma on iso ponnistus, jonka taustalla on tehty kiivaasti töitä jo vuosien ajan, ja tahti kiihtyy toukokuun lähestyessä. Keskitämme osaamisemme ja voimamme onnistuneen ja ikimuistoisen tapahtuman järjestämiseen. Näin ollen perinteikäs johtamisseminaari pitää tänä vuonna välivuoden, mutta palaa vuonna 2025 uudistuneena takaisin Savon ammattiopiston tapahtumiin. 

Tervetuloa vierailulle Taitaja2024-kisoihin! Tapahtumassa on mahdollisuus napata kiinni ammattiosaajista sekä tutustua ammatilliseen koulutukseen ja Savilahden kampuksen tiloihin.

Lue lisää