Hola! - Terveiset esikoulusta Fuengirolasta

Neljä ihmistä seisoo lähekkäin toisiaan rakennuksen edessä.

Vaihtojakso esikoulussa Fuengirolassa antoi meille rohkeutta. Kommunikointitaitoja ilman yhteistä kieltä. Uskoa ja luottamusta itseensä. Hyväksymistä siinä, että eri maissa toimitaan eri tavalla. Sopeutumista siihen että, työtä tehdään erilaisten kulttuurien pohjalta. Kunnioittaa toisten tapaa tehdä ja olla.

Tämä työelämässä oppimisen jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2023-1-FI01-KA121-VET-000115831.

Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.

 

Osallistuja: lähihoitajaopiskelijat Johanna Pekkarinen ja Eveliina Vinni

KohdeFuengirola, Espanja

Ajankohta: 11.9. - 13.10.2023

Alta löydät linkin Johannan ja Eveliinan TEO-jakson matkaraporttiin: 

Euroopan Unionin osarahoittama logo.

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat

Aivojen palautuminen kiireisen arjen keskellä

Nykypäivänä suuri osa tehtävästä työstä on aivotyötä. Aivotyö kuormittaa jaksamistamme, joten tarvitsemme sen vastapainoksi palautumista vapaa-ajalla, mutta myös työpäivän aikana. ”Aivotyö sujuvaksi Sakkyssa” -hanke kutsui aivotutkija, psykologian tohtori Mona Moisalan kertomaan meille, kuinka voimme vähentää aivotyöstä tulevaa kuormitusta sekä palautumaan paremmin.

17.4.2024