Tarjoilijana Saksassa 6.6.2023 - Sakkylaiset maailmalla #IloveErasmusplus #ammatillinen #matkailuala #Saksa Työelämässä oppimisen jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2021-1-FI01-KA121-VET-000005646. Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä. Osallistuja: matkailualan opiskelija Renata Iagudina Kohde: Unterkirnach, Saksa Ajankohta: 20.2. - 16.04.2023 Täältä löydät Renatan kokemuksia tutkinnon osan Ravintolan asiakaspalvelu ja myynti tehtävistä sekä vapaa-ajan mahdollisuuksista: 6. Matkaraportti_Tarjoilijana Saksassa_Iagudina Renata.pdf
Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Majoituspalvelun tehtävissä Berliinissä Vastaanottovirkailijaopiskelija Pomppis työskenteli Berliinissä Greet Berlin -hotellissa 1,5 kk. Hän palasi mo 5.3.2024
Osaamispassi on maahanmuuttaneiden silta työelämään Kuva: Piia Nissinen (vas.) ja Teija Vuontisjärvi käyttävät osaamispassia ahkerasti. *** 28.3.2024