Kokkiopiskelija Michelin-ravintolassa Nizzassa

Katettu pöytä ravintolassa.

Tämä liikkuvuusjakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2021-1-FI01-KA121-VET-000005646.

Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.

 

Osallistuja: ravintola- ja cateringalan opiskelija Miro Korhonen

Kohde: Nizza, Ranska

Ajankohta: 10.1. - 5.2.2023

Tutustu Miron valmistamiin annoksiin ja itse ravintola JANiin täällä:

Euroopan Unionin osarahoittama logo.

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat