Kokkiopiskelija Michelin-ravintolassa Nizzassa 7.3.2023 - Sakkylaiset maailmalla #IloveErasmusplus #ammatillinen #Kansainvälisyys #Ravintola- ja catering-ala #Ranska Tämä liikkuvuusjakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2021-1-FI01-KA121-VET-000005646. Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä. Osallistuja: ravintola- ja cateringalan opiskelija Miro Korhonen Kohde: Nizza, Ranska Ajankohta: 10.1. - 5.2.2023 Tutustu Miron valmistamiin annoksiin ja itse ravintola JANiin täällä: Highlights_RESTAURANT JAN_Korhonen Miro.pdf
Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
Prosessiala toi elämään tasapainoa Piia Leppäsen uusi ura valikoitui poissulkumenetelmällä. 14.9.2023
Kohti yhteisöohjautuvuutta vanhustyössä Savon ammattiopisto ja Savonia-ammattikorkeakoulu yhdessä yhteisöohjautuvuuden polulla. 8.9.2023
Tulevat metsäalan ammattilaiset tutustuivat Koneteko Pitkäsen ja Tornator Oyj:n puunkorjuutyömaalle kummiyritys Stora Enso Metsän kutsumana Nykyisillä Savon ammattiopiston metsäalan toisen vuoden opiskelijoilla on kummiyrityksenä Stora Enso Metsä, joka mahdollistaa opiskelijoiden tutust 1.9.2023