Sosiaali- ja terveysalan opintoja virtuaalisesti Varkaudessa

Miten sosiaali- ja terveysalan palvelut järjestetään Suomessa ja Alankomaissa? Näitä asioita pohdimme Varkaudessa yhdessä ROC Aventuksen opiskelijoiden kanssa.

Tämä virtuaalitehtävä "The human Life Cycle FI-NL" oli osa hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen tutkinnon osaa ja ammatillisia englannin opintoja.

Aloitimme virtuaalitehtävän suunnittelun syksyllä 2020 ja toteutimme kaksi tapaamista Teamsissa 17.5. ja 26.5. Varkauden yksikön opiskelijat tekivät kevään aikana englanninkieliset esitykset omista työelämässä oppimisen paikoistaan ja Nallesairaalan toiminnasta englanniksi. Lisäksi kummankin maan opiskelijat olivat etukäteen miettineet kysymyksiä, joihin vastattiin tapaamisten aikana.

Virtuaaliprojektissa opiskelijat kehittivät monen eri osa-alueen taitoja, kuten viestintä vieraalla kielellä ja digitaaliset taidot. Jännitystä oli alkuun puolin ja toisin, mutta se hävisi matkan varrella. Osallistujat olivat tyytyväisiä tähän tapaan suorittaa opintoja. Päätimmekin tavata vielä kerran syksyllä 2021 uuden teeman parissa.

Projektiin osallistuivat Varkaudesta opiskelijat Mari, Niina, Joni ja Petteri sekä opettajat Maarit, Helena ja Eeva-Liisa. Hollannista osallistuivat opiskelijat Tina, Lianda, Jessica ja Mark sekä opettajat Marijn ja Joost.

 

Ihmisiä istuu luentosalissa

Team-kokouksessa 26.5.2021

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat