Kahvilapalveluita Italiassa 13.9.2019 - Sakkylaiset maailmalla #ILoveErasmus #ErasmusPlus #sakkylaisetmaailmalla #Kansainvälisyys #DiscoverYourTalent #Kahvilapalvelut #ammatillinenkoulutus #Italia #PROFF2 Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.
Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Majoituspalvelun tehtävissä Berliinissä Vastaanottovirkailijaopiskelija Pomppis työskenteli Berliinissä Greet Berlin -hotellissa 1,5 kk. Hän palasi mo 5.3.2024
Brändi on aihe, jota jaksan jatkuvasti opiskella Hanna-Kaisa Markkanen opiskeli Savon ammattiopistossa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon työn ohessa Kasvunpolku Oy:ssä 19.3.2024
Vinka-lentokone, helikopteri ja maailman parasta lentokoneasennusta keskellä Kuopio-hallia Taitaja2024 -tapahtumassa 20.-23.5.2024 Piia Pirhonen, 24, on valmistunut lentokonea 18.3.2024