JHL:n poliittisen lakon vaikutukset toimintaamme to 9.11.: opetus järjestetään normaalisti, muutoksia ravintolapalveluihin

6.11.2023
Istuinportaikko ja isot ikkunat.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto (JHL) on ilmoittanut poliittisesta lakosta, joka ulottuu koskemaan Savon koulutuskuntayhtymää torstaina 9.11.

Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion kampukset ovat normaalisti auki. Opetus ja ohjaus toteutetaan opiskelijoiden työsuunnitelmien mukaisesti eli opiskelijoilla on normaali koulupäivä. Opetusta ja ohjausta ollaan valmiit sopeuttamaan, jos tilanne sitä vaatii.

 

Vaikutukset ravintolapalveluihin

Lakolla on vaikutuksia ravintolapalveluihimme.

Savilahden kampuksella Kuopiossa opiskelijoiden aamupuurotarjoilu ja lounas toteutuvat normaalisti ravintola LoistossaKahvila & Bistro Hehku sekä ravintola Parvi ovat suljettuina koko päivän. Koulun henkilökunta ja ulkopuoliset asiakkaat voivat käydä aamupuurolla ja lounaalla niin ikään opiskelijaravintola Loistossa.

Siilinjärven Toivalan ja Varkauden kampuksilla ei torstaina ole tarjolla kahvila- ja lounaspalveluja. Opiskelijoille, joille kuuluu lakisääteinen lounas, on tarjolla valmiit eväspaketit. Opiskelijat voivat noutaa valmiit eväspaketit ravintola Silmusta (Toivala) ja ravintola Helmestä (Varkaus) kello 10–12 välisenä aikana.

Savon ammattiopiston Iisalmen kampuksen ravintolapalvelut tuottaa Ylä-Savon ammattiopisto, joka ei kuulu JHL:n poliittisen lakon piiriin. Myös Kolmisopen ja Rissalan kampusten ravintolapalvelut toimivat normaalisti.

Lue lisää