Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. Noora ja Saara paneutuivat ruisleivonnan saloihin kolmen viikon opintojaksolla Rakveressa tammikuussa 2024.
Täältä pääset tutustumaan Nooran ja Saaran kokemuksiin:
Tiedosto
Matkaraportti.pdf (793.53 KB)

Tämä oppilaitoksessa suoritettava jakso toteutettiin yhteistyössä EMEU-verkoston ja Rakvere Ametikoolin elintarvikealan kanssa ja se rahoitettiin Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2023-1-FI01-KA121-VET-000115831.
Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.
Osallistujat: elintarvikealan opiskelijat Noora Partanen ja Saara Karisniemi
Kohde: Rakvere Viro
Ajankohta: 7.–27.1.2024