17.4.2023

À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa

Sakkylaiset maailmalla
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa

Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa.

Tutustu Suvin kokemuksiin työskentelystä ravintola Le Sale Gossessa:

Tiedosto

À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa.pdf (1.85 MB)

Funded by the European Union.

Tämä liikkuvuusjakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2021-1-FI01-KA121-VET-000005646.

Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.

 

Osallistuja: ravintola- ja cateringalan opiskelija Suvi Soikkeli

Kohde: La Roche sur Yon Ranska

Ajankohta: 16.1. – 31.3.2023