Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa.
Tutustu Suvin kokemuksiin työskentelystä ravintola Le Sale Gossessa:
Tiedosto
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa.pdf (1.85 MB)

Tämä liikkuvuusjakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2021-1-FI01-KA121-VET-000005646.
Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.
Osallistuja: ravintola- ja cateringalan opiskelija Suvi Soikkeli
Kohde: La Roche sur Yon Ranska
Ajankohta: 16.1. – 31.3.2023