Avoin haku, Tukipalvelut

Haluatko olla osa dynaamista työyhteisöä Savon koulutuskuntayhtymässä? Kiinnostaisiko sinua mahdollisuus määräaikaiseen työsuhteeseen, esimerkiksi sijaisuuteen?

Mikäli et löydä juuri nyt toiveidesi mukaista työpaikkailmoitusta, älä huoli! Voit jättää meille avoimen työhakemuksen, ja jos organisaatiossamme avautuu sellaisia työmahdollisuuksia, jotka sopivat osaamiseesi, otamme sinuun yhteyttä.

Sakkyn tukipalveluiden yksiköissä Kuopiossa, Siilinjärvellä, Iisalmessa ja Varkaudessa työskentelee moniammatillinen joukko sihteereitä, suunnittelijoita, koordinaattoreita, asiantuntijoita ja päälliköitä. Tukipalveluihin kuuluu talous- ja rahoitus-, hallinto-, henkilöstö- ja tilapalvelut sekä strategian tuki.

Huomioithan, että avoin hakemus ei automaattisesti siirry rekrytointiprosessiin, jossa on julkaistu erillinen työpaikkailmoitus. Siksi suosittelemme hakemaan paikkaa erikseen kunkin työpaikkailmoituksen yhteydessä olevan hakulomakkeen avulla.

Muistathan myös päivittää mahdolliset muuttuneet yhteystietosi Kuntarekry-järjestelmässä, jotta pysymme helposti yhteydessä sinuun.

Miksi Sakkylle kannattaa hakea?

Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia. Haluamme myös huomioida työn ja muun elämän yhteensovittamisen esimerkiksi joustavilla työntekotavoilla.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme - haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla.

Sijainti
Iisalmi, Kuopio, Siilinjärvi, Varkaus
Organisaatio
Savon koulutuskuntayhtymä, Tukipalvelut
Organisaatioyksikkö
Savon koulutuskuntayhtymä
Tehtäväalue
Muu hallinto- ja toimistotyö
Työskentely
Kokoaikatyö, Osa-aikatyö, Tuntityö