Pst! This event was already.

Lääkkeiden ympäristökestävyys -teemapäivä 21.9.2023

Lähihoitaja annostelee lääkkeitä.

Kiinnostaako lääkkeiden ympäristökestävyys? 
Ilmoittaudu mukaan teemapäivään 21.9.2023!

Itä-Suomen yliopiston farmasian laitos ja Savon ammattiopisto järjestävät lääkkeiden ympäristökestävyyttä käsittelevän teemapäivän 21.9.2023 klo 9.00—12.15.

Tilaisuuden tavoitteena on lisätä tietoisuutta lääkkeiden ympäristökestävyydestä, pohtia aiheeseen liittyvää opetuksen kehittämistä eri koulutusasteilla ja -aloilla sekä lisätä lääkkeiden ympäristökestävyyteen liittyvää yhteistyötä Savilahden kampuksella ja kansallisesti.

Tilaisuudessa kuullaan tuoretta tietoa muun muassa suomalaisten näkemyksistä lääkealan ympäristökestävyyteen, kotitalouksien lääkejätteistä sekä lääkeaineiden esiintymisestä vesistöissä ja jätevesissä. Lisäksi keskustellaan lääkkeiden ympäristökestävyyden opetuksesta eri koulutusasteilla ja -aloilla. Puhujina on alan tutkijoita ja kouluttajia.

Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu eri koulutusalojen opettajille ja tutkijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään Savon ammattiopistolla ja sitä voi seurata myös etänä. Myös etäosallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Paikan päällä osallistujamäärä on rajattu. 

Tutustu teemapäivän ohjelmaan: https://www.uef.fi/fi/tapahtuma/laakkeiden-ymparistokestavyys-teemapaiva

Ilmoittaudu mukaan 15.9. mennessä tästä.

Lisätietoja:

Maija Lahtela-Kakkonen, yliopistotutkija, Itä-Suomen yliopiston kestävyys- ja vastuullisuustoimikunnan puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopisto, farmasian laitos

maija.lahtela-kakkonen(a)uef.fi, p. 040 355 3692

Kati Lundgren, innovaatiopäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä

kati.lundgren(a)sakky.fi, p. 044 785 3525

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Lundgren Kati
innovaatiopäällikkö
strategian tuki
hanketoiminta
kestävä kehitys ja ympäristövastuu
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio

Muita tulevia tapahtumia