Pst! This event was already.

Amisgaala Savilahdessa

Tanssijoita.

Savilahden kampuksella tanssitaan jälleen Amisgaalan tahtiin. 
Tapahtuma on useiden eri alojen yhteinen voimanponnistus, jolla juhlistetaan Ylpeästi Ammattilaisia. 

Viime vuoden tapaan tanssitaan päivällä kampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle klo 12.30. Illalla Amisgaalaillaan yhdessä tanssijoiden läheisten ja vanhempien kanssa klo 18.30 alkaen.

Amisgaala oli usean alan sekä opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteistyön tulos. Hius- ja kauneusala huolehtii kampaukset kuntoon, ravintola-ala tarjoilee tanssijoille päivällisen ja liiketalouden opiskelijat tekevät Amisgaalan ohjelmalehtisen. Turvallisuusala vastaa kokonaisturvallisuudesta päivän aikana ja perustason ensihoidon tulevat ammattilaiset pitävät tapahtumassa ensiapupistettä. Savon ammattiopiston henkilökunnan Hehku-kuoro laulaa valssin, jonka tahtiin parit tanssivat. Amisgaalan koristeluista ja juontamisesta vastaavat opiskelijayhdistys Salkku ry:n opiskelijat.

Amisgaala tanssittiin ensimmäisen kerran huhtikuussa 2023. Opiskelijatoimikunnan koordinaattori ja opinto-ohjaaja Marianne Vainio kertoi tuolloin, että toive Amisgaalasta tuli opiskelijoilta itseltään.

- Monelle nuorelle lukion vanhojen tanssit ja penkkarit ovat tärkeitä tapahtumia. Tanssiaisilla haluamme luoda samanlaisia perinteitä ammatillisen koulutuksen opiskelijoille.

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKEn viestintäverkosto palkitsi Savon ammattiopiston Amisgaalan vuoden 2023 VIMMA-teon kunniamaininnalla. Perusteluina kerrottiin Amisgaalan luoneen positiivista mielikuvaa ammatillisesta koulutuksesta ja innostaneen mukaan niin opiskelijoita kuin koulun henkilökuntaa. Amisgaalassa juhlistettiin toisen asteen tasa-arvoisia mahdollisuuksia vaikuttaa siihen, minkälaisia kokemuksia ja elämyksiä opiskelu ammattiopistossa voi tarjota.

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Vainio Marianne
opiskelijakuntatoiminnan koordinaattori, opinto-ohjaaja
laboratorioala
prosessiteollisuuden ala
opiskelijakuntatoiminnan koordinointi
opinto-ohjaus
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio

Muita tulevia tapahtumia