Savon Koulutus Oy | avoimet työpaikat

Suomen kielen kouluttaja, kotokouluttaja | Varkaus

Haemme suomen kielen kouluttajaa Varkauteen toteuttamaan maahanmuuttaneiden kotoutumiskoulutusta ajalle 1.8. – 31.12.2024.  

Savon Koulutus Oy on Savon koulutuskuntayhtymän 100 % omistama tytäryhtiö ja se osaltaan toteuttaa kuntayhtymän strategiaa ja perustehtävää. 

Kouluttajan työtehtävänä on suomen kielen opetus maahanmuuttaneille Varkaudessa. Kotoutumiskoulutuksen kouluttajana työskentelemisen lisäksi tehtäviin kuuluvat koulutuksen valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa ja raportointi. Koulutuksessa on käytössä valmiita materiaaleja, mutta kouluttajalla on mahdollisuus tehdä pedagogista valintaa niiden käytössä. Opiskelijoilla on käytössään oppikirjat (Suomen mestari ja Ahaa!1) ja kannettavat tietokoneet. Koulutuspaikkana on Savon ammattiopiston monipuoliset ja nykyaikaiset koulutustilat opetusvälineineen Varkauden kampuksella (os. Osmajoentie 75). Kampuksella toimii mm. ravintola- ja kahvilapalvelut.  

Suomen kielen kouluttajan työhön tarvitset 

  • ylempää korkeakoulututkintoa 
  • pedagogista pätevyyttä 
  • perus- ja aineopintoja suomen kielestä tai suomi toisena ja vieraana kielenä opinnoista. 

 

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös hakijat, joilla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, pedagoginen pätevyys ja kokemusta työskentelystä maahanmuuttaneiden kanssa. 

Eduksi katsotaan kokemus maahanmuuttaneiden opetuksesta ja ohjauksesta, digitaidot, verkkopedagoginen osaaminen, hyvät yhteistyö- ja tiimityötaidot sekä kehittävä työote. 

Tarjoamme sinulle

Palvelussuhteen ehdot AVAIN NOTES osio E kokoaikainen opettaja perusteella. Tehtävässä noudatetaan 1 kk koeaikaa. Valitun on toimitettava terveydentilaa koskeva selvitys.  

Samat henkilöstöetuudet kuin Savon koulutuskuntayhtymällä. 

Koulutusten mahdollisesti jatkuessa; työsuhteen jatkuvuuteen määräajan jälkeen. 

Voit rohkeasti myös tiedustella mahdollisuudesta työskennellä osa-aikaisena tai sijaisena – tarvitsemme useampia henkilöitä. Suoritamme haastatteluja myös hakuaikana. 

Jätä hakemus

Hakemus toimitetaan opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 31.5.2024 klo 12 mennessä sähköpostilla jukka.kosunen@sakky.fi TAI paperihakemukset osoitteeseen  Savon Koulutus Oy, PL 25, 70211 Kuopio. Kuoreen merkintä: ”Hakemus Suomen kielen kouluttaja”. 

Lisätietoja

Kuva yhteystiedosta Pennanen Päivi
Pennanen Päivi
koulutuspäällikkö Kuopio
hyvinvointi
lääkealan pt
välinehuoltoalan pt
sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan at ja eat
maahanmuuttaneiden koulutukset
turvallisuuden yksikkövastaava
maahanmuuttajatiimi
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio
Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Kosunen Jukka
apulaisrehtori
Savon Koulutus Oy:n toimitusjohtaja
yrityspalvelut
oppisopimuspalvelut
kansainvälisyys
kilpailutoiminta
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio