Kampukset

Ei vain seiniä, vaan tulevaisuuden lupauksia.
Savilahden kampuksen näkymä etuovelta

Kampuksemme sijaitsevat Iisalmessa, Siilinjärvellä, Kuopiossa ja Varkaudessa (vimeo.com). 

Pöytien ja fläppitaulujen lisäksi tarjoamme opiskelijoille uusinta teknologiaa, ajantasaisia välineitä ja nykyaikaisia simulaattoreita oppimisen tueksi. Haluamme, että ammattiin oppiminen tapahtuu mahdollisimman lähellä oikeaa työelämää vastaavissa olosuhteissa.

Turvalliset ja terveelliset tilat

Turvallisuus, terveellisyys ja kestävä tulevaisuus ovat avainsanoja uusissa ja vielä rakenteilla olevissa kampusrakennuksissamme. Haluamme tarjota opiskelijoillemme puhdasta sisäilmaa, runsaasti luonnonvaloa, toimivat ja nykyaikaiset tilat ja kaikin puolin viihtyisän opiskeluympäristön.

Osoituksena sitoutumisesta rakennamme uudet kampusrakennuksemme ympäristömerkki Joutsenmerkin ehtoja noudattaenSavon ammattiopiston Iisalmen kampus sai Joutsenmerkin ensimmäisenä oppilaitosrakennuksena Suomessa. Otimme myös selvän kaksoisvoiton, sillä toinen Joutsenmerkitty oppilaitos on Varkauden kampuksen uudisrakennuksemme. Toivalan kampuksen O-rakennuksen Joutsenmerkkiä juhlimme syksyllä 2023. Savilahden kampus on niin ikään rakennettu Joutsenmerkki-ehtoja noudattaen, ja ehtojen toteutumista on dokumentoitu koko rakennusprojektin ajan. Joutsenmerkki myönnetään vasta valmistuneelle rakennukselle lopputarkastuksen jälkeen, joten Savilahdessa juhlinemme myös vuonna 2023.

Koulurakennuksen lisäksi oppimisympäristöinä toimivat verkko ja työelämä. Kaikissa kolmessa opiskelijalla on apuna ja tukena ammattitaitoisia opettajia ja ohjaajia.

Kampuksemme ovat nikotiinittomia.