Ylpeästi ammattilainen

Keltainen tausta, jonka edessä nainen ja teksti Ylpeästi ammattilainen.

Lähihoitajat, merkonomit, autonkuljettajat, kampaajat, kokit, koneistajat, puutarhurit, rakentajat, sähköasentajat ja kymmenet muut osaajat – kaikki tärkeitä ammatteja. Esihenkilöt, johtajat, yrittäjät ja muut työurallaan kokeneemmat – hekin kartuttavat osaamistaan meillä.

Olemme ylpeitä opiskelijoistamme niin entisistä, nykyisistä kuin tulevista. Näemme ihmisissä mahdollisuudet ja työelämässä hyvän elämän edellytykset.

Yhdessä olemme ylpeästi ammattilaisia.

Viisi opiskelijaa puskevat itsensä kankaan läpi ja iloitsevat.

Oppimisen aika on aina

Jatkuva oppiminen on elinikäistä, ja aina on aika oppimiselle. 

Meillä on oppimisen vaihtoehtoja kymmenille aloille halusitpa opiskella uuden ammatin, suorittaa korttikoulutuksen tai syventää nykyistä osaamistasi.

Jatkuva haku on avoinna joka päivä ja opinnot voi aloittaa joustavasti ympäri vuoden.

Kuva korkeasta tilasta ylöspäin ja näkyy seuraavan kerroksen käytävä.

Savilahden kampus

Uuden lukuvuoden kunniaksi upea ja valoisa Savilahden kampuksemme on valmiina toivottamaan opiskelijat, henkilökunnan ja vierailijat tervetulleeksi.

Kesäinen kuva Iisalmen kampusrakennuksesta.

Terveet kampukset 

Tarjoamme opiskelijoillemme terveet ja kestävät oppimisympäristöt. Kampuksemme sijaitsevat Iisalmessa, Kuopiossa, Toivalassa, Rissalassa ja Varkaudessa. 

mies ja työvälineet

Huomaa ammattilainen -kilpailu

Ammattilaiset huolehtivat, että arjessa kaikki toimii. Huomaammeko heidät? Osaavatko ammattilaiset itse olla ylpeitä ammattitaidostaan?

Ammattilainen-valokuvakilpailu tuo esille upeita alansa ammattilaisia ympäri Suomea. Nostetaan yhdessä ammattitaidon arvostusta ja tuodaan esiin ammattilaisten omaa ylpeyttä omasta osaamisestaan.

Kilpailuajan päätyttyä valokuvista tehdään näyttely, jota pääsee ihailemaan verkossa ja Savilahden kampuksella.

Metsuri katsoo kameraan.

Kestävän tulevaisuuden tekijä

Haluamme omilla teoillamme rakentaa niin ekologisesti, kulttuurisesti, sosiaalisesti kuin taloudellisesti kestävää tulevaisuutta.

Perustehtävämme on samalla lupauksemme yhteiskunnalle: Lisäämme nuorten ja aikuisten osaamista, vastaamme alueen työelämän osaamistarpeisiin ja kehitämme alueen työelämää. Edistämme työllisyyttä, yrittäjyyttä ja hyvää elämää.