Nuori Yrittäjyys (NYT-yritykset)

Kolme opiskelijaa pöydän ääressä.

Yrittäjyyttä voit opiskella jo opintojen yhteydessä. Nuori yrittäjyys -yritys (NYT-yritys) on hieno oppimismahdollisuus oman liiketoiminnan aloittamisesta ja ylläpitämisestä. Yrittäjyyteen voit tutustua myös vuorokauden kestävällä NYT24-leirillä. 

Tosielämän oppia

NYT-yritykset ovat opiskelijoiden perustamia yrityksiä, jotka toimivat kuten mitkä tahansa liike-elämän yritykset: markkinoivat ja myyvät oikeita palveluja ja tuotteita sekä liikuttavat oikeita euroja. NYT-yritykset ovat toiminnassa pääasiallisesti yhden lukuvuoden.

Ohjelman tarkoituksena on työelämätaitojen, yrittäjämäisen asenteen ja aktiivisen toimintatavan oppiminen. Oma NYT-yritys tuo motivaatiota ja hyvän harjoitusalustan erilaisten taitojen oppimiselle.

Teoriaa käytännössä

Vuosi yrittäjänä -ohjelma yhdistää ammatillisten opintojen teorian ja käytännön tekemisen taidon. Omassa NYT-yrityksessäsi pääset oppimaan aidoissa tilanteissa ja tapahtumissa. Vuosi yrittäjänä tarjoaa sinulle monipuolisia mahdollisuuksia työelämätaitojen syventämiseen, yrittäjämäisen asenteen kehittämiseen, yrittäjyyden ymmärtämiseen laaja-alaisesti ja oppiainerajat ylittäviin kokonaisuuksiin. Onnea ja menestystä yrityksellesi!

Opettaja ja kolme opiskelijaa istuvat pöydän ääressä.

24 tunnin leiri

Yrittäjyyteen voit tutustua myös NYT24h-leirillä. Vuorokauden kestävällä leirillä pääset ideoimaan liikeideaa käytännön tekemisen kautta. Leirillä harjoittelemme myös esiintymistaitoja. Leirillä on mukana opiskelijoita monilta aloilta, joten saat myös sparrausta eri alojen tulevilta ammattilaisilta. 

Lue lisää NYT24h-leiristä Nuori Yrittäjyys -sivulta

Lisätietoja

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Laakso-Seppälä Leena
opettaja
liiketalous
NY Nuori yrittäjyys
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio
Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Räsänen Risto
Opettaja
logistiikka
NY Nuori yrittäjyys
yrittäjyysvastaava
Business Center
PL 87 (Microkatu 1, G-osa)
70211 Kuopio