UrheiluAmiksen opiskelijat Juho, Tomas ja Tuomas valmistivat tänään ravitsemusterapeutti Jaakko Mursun opastuksessa terveellistä ja hyvää ruokaa

24.5.2023 -
UrheiluAmiksen opiskelijat ruuanlaitossa.

UrheiluAmiksen opiskelijat Juho, Tomas ja Tuomas valmistivat tänään ravitsemusterapeutti Jaakko Mursun opastuksessa terveellistä ja hyvää ruokaa opiskelijabudjetilla. Mukana oli myös muita Kuopion alueen urheiluakatemiaan kuuluvia opiskelijoita lukion puolelta sekä valmentaja Kai Kovaljeff.

Useat UrheiluAmiksen opiskelijat asuvat jo omillaan ja tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että he oppivat käytännössä valmistamaan edullista ja maistuvaa urheilijallekin sopivaa ruokaa. Tällä kertaa menu koostui broilerista, riisistä ja salaatista sekä tietysti jälkiruuasta: kääretortusta!

Jaakko Mursun asiantunteva opastus auttoi opiskelijoita ymmärtämään, kuinka helppoa ja edullista terveellisen kotiruuan valmistaminen voi olla. Tällaiset yhdessä toteutetut ruoanlaittohetket antavat opiskelijoille tärkeitä taitoja ja itsevarmuutta omassa arjessaan, kun heidän on huolehdittava omasta ravitsemuksestaan.

Ruuanlaittotaito on tärkeä askel kohti itsenäistä elämää ja hyvää terveyttä. Toivomme, että tämäntyyppiset tapahtumat inspiroivat kaikkia opiskelijoita kehittämään omia ruoanlaittotaitojaan.

Mikä on UrheiluAmis? Lue lisää!

 

Tuomas paistaa broileria ja Jaakko hymyilee vieressä.
AmisUrheilija Tuomas paistaa broileria ja ravitsemusterapeutti Jaakko Mursu opastaa vieressä hymyssäsuin.

Opiskelija ottaa kääretorttu pohjaa uunista.
Tomas ottaa valmista kääretorttupohjaa pois uunista.

Broileria paistamassa.
Lukion urheilijaopiskelija, ravitsemusterapeutti Jaakko Mursu ja valmentaja Kai Kovaljeff.

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat