Elintarvikealan opiskelijat ovat tänään valmistaneet mm. herkullisia ciabattoja ja Sakky-kaurapellavaleipiä. Opiskelijaryhmän mukana on ollut myös Ignacio ”Nacho” Moreira joka on vaihto-opiskelija Espanjasta.
Nacho on viihtynyt Savon ammattiopistossa jo kolme viikkoa ja hän kertoo että Savon ammattiopistossa opiskelu on ollut todella mukavaa.
– Täällä on kaikki on niin organisoitua ja puhdasta Nacho kehuu.
Opettaja Marko Paulus kertoo että Nacho on opiskellut innokkaasti ja iloisesti eikä häneltä hymy ole hyytynyt. Nacho on työskennellyt samaan aikaan vapaa-ajallaan ravintolassa @pasteriasorrentowanhamylly. Ensi viikolla hän siirtyy @leipomokartveli :lle ja sen jälkeen häntä odottaa työtehtävät @laplandhotelskuopio.
Tiesitkö että leipiin tehdyn tekstisabluunan ovat tehneet kone- ja tuotantotekniikan opiskelijat?
Bistro-kahvila Hehku on avoinna arkisin ma – to klo 7.30 – 17.00 ja perjantaisin klo 7.30 – 16.00.
 (1).png)