Meidän 19 henkilön ruoan- ja asiakaspalvelun ammattilaisjengi kaipaa joukkoonsa kahta kokkia! 

17.5.2023 -
Kaksi kokkia nauravat toisilleen.

Jos olet avoin persoona ja valmis viihtymään töissä, niin nyt tilaisuutesi on tullut, sillä Savon koulutuskuntayhtymä etsii kahta kokkia alkaen 1.8.2023 Kuopioon!

- Meidän nauru raikaa keittiöstä ulos asti, ja voin myös voin rehellisesti sanoa, että minä tykkään työstäni! Meillä myöskin vaihtuvuutta on hyvin vähän ja sekin kertoo siitä, että meillä viihdytään, kertoo Pia, joka on työskennellyt meidän ravintoloissamme jo yli 20 vuoden ajan.

Myöskin työnkierto tuo vaihtelua. Työtehtävät vaihtuvat kolmen viikon välein ja ne ovat monipuolisia, sisältäen niin ruoanvalmistusta kuin asiakaspalveluakin. Työskentely tapahtuu uusissa Savilahden kampuksen tiloissa ja upouusilla laitteilla!

Pian työkaveri Miia on kuulunut tiimiin alle vuoden ajan ja on sujahtanut porukkaan kuin olisi aina ollut meillä töissä. Kaikilla työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 6.30-17.30 välille, joten työ sopii erityisesti Miian elämäntilanteeseen, jossa hänen on mahdollisuus työskennellä päivisin ja vapaa-aikaa jää aikaa myös opiskeluun.

Erittäin merkittävä työhyvinvointia lisäävä tekijä ilta- ja viikonloppuvapaiden lisäksi on taivaalliset lomat!
Tyytyväiset sakkylaiset

Miian ja Pian työkaverilla Teemulla on aina pilke silmäkulmassa ja hän kertookin, että erittäin merkittävä työhyvinvointia lisäävä tekijä ilta- ja viikonloppuvapaiden lisäksi on taivaalliset lomat! Teemu arvostaa myöskin sitä, että mahdollisuudet osaamisen kehittymiseen ja ammatilliseen erikoistumiseen meillä Savon ammattiopistossa luonnollisesti kannustetaan.

Ja hei tiesitkö, että meillä käy syömässä ja kahvittelemassa Savilahden muidenkin yritysten henkilökuntaa, koska olemme kuuluisia erittäin hyvistä lounaista ja kahvilaherkuista?

Nainen pitää kristallipalloa kädessään.

Tule meille töihin

Oletko sinä kiinnostunut liittymään #MeSakkylaiset -porukkaan? Lue lisää ja hae meille!

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat