Etäopiskelua opiskelijan näkövinkkelistä

29.4.2020 -

Etäopetuksessa on tärkeää että sinulta löytyy tietokone ja puhelinta voi myös käyttää hyödyksi.

Etäopiskelun aikana on ollut ruotsin ja englannin tehtäviä ja pieniä kirjoituksia. Suurin ero oikeastaan opiskelussa on, että tehtävät tehdään itsenäisesti kotona.

Etäopiskelun aikana olen ollut paljon puhelimen välityksellä yhteydessä kavereihin ja käynyt urheilemassa. Treenit ovat aika yksinkertaisia itse olen käynyt lenkillä, frisbeegolfannut ja tehnyt lihashuoltoa.

Valmistumisen jälkeen yritän saada työpaikan ennen armeijaan menoa. Menen armeijaan alle vuoden päästä jotenka ihmeempiä en kerkeä tekemään.

Etäopiskelun jaksotus

Etäopetus päivät ovat aika rentoja kun voi itse päättää monen aikaan tehtäviä tekee ja kuinka paljon haluaa tehdä kerralla. Itse koitan aina tehdä tehtävät valmiiksi yhdellä kerralla niin ei tulisi niin paljon oltua ruudussa kiinni.

Tehtäviä tehdessä voi jossain vaiheessa alkaa väsyttämään jos rupeaa tuntumaan raskaalta kannattaa käydä vaikka pienellä lenkillä ja ottamassa raikasta ilmaa se yleensä piristää ja auttaa jaksamaan. Jos kotona on työpöytä missä on hyvä penkki kannattaa opiskelu tehdä siinä jotta selkä ei menisi kipeäksi tai toinen paikka on ruokapöydällä mutta kannattaa pyrkiä paikasta huolimatta pitämään hyvä ryhti. 

Etäopiskelun aikana tulee oikeastaan käytettyä tietokonetta ja puhelinta tehtävien tekoon. Etäopiskelussa on ollut hyvää että tehtäviä voi tehdä oman aikataulun mukaan.

Uskon että tämä ala on minulle oikea koska markkinointi ja liiketalous kiinnostaa minua. Ja koulussa olevat asiat ovat mielenkiintoisia.

 

-Eetu

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat