Ammatinohjaaja Jussi: Etsin uusia työkavereita tositarkoituksella

2.5.2023 -
Mies risujen kanssa auringonpaisteessa.

Siilinjärven Toivalan kampuksen metsäkonealan ammatinohjaaja Juhani "Jussi" Tiihonen saa tehdä töitä metsässä joka päivä ilman mottitavoitteita. Vuoroviikoin hän lähtee työvuoroon jo aikaisin aamulla klo 7. Ja toisinaan hän käy aamuisin omissa harrastuksissa uimassa tai hiihtämässä ennen iltavuoroa, joka päättyy vasta klo 20.

Jussi vastaa opiskelijoiden ohjaamisesta käytännön harjoituksissa ja koulun metsäkonetyömailla. Ohjaustehtäviä on ollut myös metsäkonealan yrityksissä opiskelijoiden työpaikkajaksojen aikana. Hän vastaa myös osaltaan koulun metsäkonekaluston huollosta ja kunnossapidosta sekä koulun harjoitustyömaiden hankinnasta, toteutuksesta ja laatuseurannasta.

Jussilla on sydän paikallaan ja hän auttaa työkavereita aina. Hän on esimerkiksi metsästä tuonut Toivalan ja Savilahden kampuksen opettajille tarvikkeita mm. joulukransseihin ja hyönteishotelleihin tai pajunoksia virpomiseen. Metsäkonealan ammatinohjaajaporukkaan kuuluvat myös Urho, Ahti ja Markus - ja nyt porukkaan kaivataan vielä yksi ammatinohjaaja lisää!

"𝗠𝗲𝗶𝗹𝗹𝗮̈ 𝗸𝗮𝗶𝗸𝗸𝗶 𝗮𝘂𝘁𝘁𝗮𝗮 𝘁𝗼𝗶𝘀𝗶𝗮𝗮𝗻 𝗷𝗮 𝘁𝘂𝗻𝗻𝗲𝗹𝗺𝗮 𝗼𝗻 𝗿𝗲𝗻𝘁𝗼 𝗷𝗮 𝗵𝘆𝘃𝗮̈𝗻𝘁𝘂𝘂𝗹𝗶𝗻𝗲𝗻. 𝗧𝗲𝗿𝘃𝗲𝘁𝘂𝗹𝗼𝗮 𝗺𝘂𝗸𝗮𝗮𝗻 𝘃𝗶𝗶𝗵𝘁𝘆𝗺𝗮̈𝗮̈𝗻 𝘁𝗼̈𝗶𝗵𝗶𝗻!"

Metsäkonealan ammatinohjaajan paikan lisäksi meillä on myös avoinna metsäkonealan lehtorin tehtävä, johon sisältyy myös opettajan työtehtävät.
Lue lisää ja hae! 

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat