Ravintola-alan opiskelijat Unterkirnachissa Saksassa

Ravintolan pöydällä lautasella on ruoka-annos, jossa on schnitzelin alla nuudeleita ja vasemmalla pienessä lasikupissa punaista kastiketta.

Tämä liikkuvuusjakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2021-1-FI01-KA121-VET-000005646.

Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.

 

Osallistuja: ravintola- ja cateringalan opiskelijat Inka Kosunen ja Sonja Tirkkonen

Kohde: Unterkirnach, Saksa

Ajankohta: 25.3. - 29.5.2022

Lue lisää työskentelystä Gasthaus Breitbrunnenissa ja vapaa-ajan vietosta Urterkirnachissa täältä:

Funded by the European Union.

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat