Työskenteleminen Aktiivisella Sakkylla, työelämässä oppimassa 

24.2.2021 -
Kuvassa on kaksi opiskelijaa Anna ja Peppi

Olemme kaksi nuorta liiketalouden opiskelijaa ja olemme tällä hetkellä tapahtumatuotannon työssäoppimisjaksolla Aktiivisella Sakkylla eli Sakkyn Liikkuva opiskelu-toiminnassa. Kerromme hieman millaista on ollut olla täällä töissä.  

Kun ajattelee Liikkuvaa opiskelua, tulee ensimmäisenä yleensä mieleen hikiliikunta, mutta se on myös paljon muuta. Kuten ystävien kanssa oleminen ja terveelliset elämän tavat. 

Aloitimme TOP-jakson helmikuun alussa. Olimme syksyllä 2020 mediatiimissä, tykkäsimme työstämme silloin niin paljon, että halusimme tehdä samantyylistä hommaa myös tänäkin vuonna. Muistimme, että Annika (Aktiivinen Sakky-koordinaattori) sanoi syksyllä tarvitsevansa Aktiiviselle Sakkylle markkinointityötä, jonka kautta päätimme tulla tänne. Suurimmaksi osaksi työskentelemme etänä, mutta maanantaisin käymme koululla tekemässä koulussa annetut tehtävät.  

Meidän työssäoppimisjakso kestää vähän yli kuukauden, josta olemme olleet töissä jo kolme viikkoa. Aluksi ensimmäisellä viikolla Annika antoi meille tehtäväksi tutustua Aktiivisen Sakkyn tarkoitukseen ja mihin tekeminen perustuu. Aloitimme suunnittelemaan millaista sisältöä voimme keksiä varsinkin näin pandemian aikana. Ja miten saamme luotua kiinnostavaa katsottavaa myös muillekin ja miten aktiivisuus näkyy siinä.  

Päätehtävänämme on tuoda esille Aktiivista Sakkya koulun somekanavissa ja sen ohella myös suunnittelemme tapahtumaa, joka toteutetaan ehkä myöhemmin. Yritämme tehdä sisällöstä monipuolista ja saada muutkin aktivoitumaan myös koulupäivinä sekä saada ihmiset myös tajuamaan, että aktiivisuus ei aina meinaa sitä hikiliikuntaa.  

Olemme tämän jakson takia aktivoituneet hurjasti ja sen kautta myös luoneet arvostusta elämän pieniin asioihin. Suosittelemme tällaista mahdollisuutta kaikille markkinoinnista kiinnostuneille. 

 

Kindest regards 

-Anna ja Peppi. 

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat