Osaamista muovialalle Kuopiossa

Muovihitsauksessa käytettävät putket.

Savon ammattiopistossa voit päivittää muovialan osaamistasi tai oppia ihan kokonaan uusia taitoja, joita alalla työskentelyssä tarvitaan. 

 

Syksyn 2021 koulutukset:
 

Muoviputken pusku- ja sähköhitsaus I Koulutusaika 11.-14.10.2021 klo 8-16

  • Koulutuksen aikana opit mm. muoviputkien teknisiä ominaisuuksia, puskuhitsausmenetelmiä, sähkömuhvihitsausmenetelmiä, silmämääräistä tarkastusta sekä hitsien merkintää.

 

Valvoja koulutus I Koulutusaika 25.-26.10.2021 klo 8-16

  • Koulutuksesta saa valvojan pätevyyden koskien muovisten enintään DN 355 (halkaisija 355 mm) paineputkien pusku- ja sähköhitsausta. Lisäksi saat perustiedot muoveista ja polyeteenin materiaaliominaisuuksista, putki- ja asennusstandardeista sekä koemenetelmistä sekä sähkömuhvihitsauksesta ja puskuhitsauksesta.

 

Paineettomien putkijärjestelmien osien kuumailma- ja ekstruusiohitsaus I Koulutusaika 8.-9.11.2021 klo 8-16

  • Koulutuksen aikana opit perustiedot mm. muoveista sekä polyeteenin ja polypropeenin materiaaliominaisuuksista, kuumailmahitsauksesta sekä ekstruusiohitsauksesta.

 

Muoviputken pusku- ja sähköhitsaus I Koulutusaika 7.-10.12.2021 klo 8-16

  • Koulutuksen aikana opit perustiedot muoviputkien teknisiä ominaisuuksista, puskuhitsausmenetelmistä, sähkömuhvihitsausmenetelmistä sekä opit silmämääräistä tarkastusta.
     

Muoviputken pusku- ja sähköhitsaus I Koulutusaika 13.-16.12.2021 klo 8-16

  • Koulutuksen aikana opit mm. muoviputkien teknisiä ominaisuuksia, puskuhitsausmenetelmiä, sähkömuhvihitsausmenetelmiä, silmämääräistä tarkastusta sekä hitsien merkintää.

 

Koulutuspaikka Savon ammattiopisto I Presidentinkatu 3, Kuopio I luokka C2203B
Kouluttaja Pasi Pentikäinen 
 

Linkki ilmoittautumislomakkeelle tästä

Koulutukset järjestää TUO Teollisuuden uudet osaajat- hanke on ESR- osarahoitteinen hanke, jonka päärahoittaja on Etelä-Savon ELY-keskus. Hankkeen kohderyhmänä ovat alueen yritysten henkilöstö, Savon ammattiopiston ja Ylä-Savon ammattiopiston henkilöstö ja opiskelijat sekä Savonia AMK:n henkilöstö ja opiskelijat. Hankkeen yhtenä tavoitteena on koulutuspalvelujen tuottaminen Pohjois-Savon maakunnassa.

Koulutuspäivien aikana lounas on omakustanteinen. Tuo-hanke tarjoaa kahvit. 

Kysy lisää koulutuksista: 

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Saastamoinen Jukka
kilpailupäällikkö/Taitaja 2024
Taitaja2024
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio

Kuvassa on teksti teollisuus tarvitsee talenttia ja hanketoimijoiden logot.

Samalta kirjoittajalta

Tarkastusmenetelmät

Tarkastusmenetelmäkoulutuksien aikana opit tuntemaan magneettijauhe- ja tunkeumanestetarkastuksen (MT ja PT) perusteet ja niiden suorit

13.1.2022

Tuoreimmat