Osaamista muovialalle Kuopiossa

Muovihitsauksessa käytettävät putket.

Savon ammattiopistossa voit päivittää muovialan osaamistasi tai oppia ihan kokonaan uusia taitoja, joita alalla työskentelyssä tarvitaan. 

 

Syksyn 2021 koulutukset:
 

Muoviputken pusku- ja sähköhitsaus I Koulutusaika 11.-14.10.2021 klo 8-16

  • Koulutuksen aikana opit mm. muoviputkien teknisiä ominaisuuksia, puskuhitsausmenetelmiä, sähkömuhvihitsausmenetelmiä, silmämääräistä tarkastusta sekä hitsien merkintää.

 

Valvoja koulutus I Koulutusaika 25.-26.10.2021 klo 8-16

  • Koulutuksesta saa valvojan pätevyyden koskien muovisten enintään DN 355 (halkaisija 355 mm) paineputkien pusku- ja sähköhitsausta. Lisäksi saat perustiedot muoveista ja polyeteenin materiaaliominaisuuksista, putki- ja asennusstandardeista sekä koemenetelmistä sekä sähkömuhvihitsauksesta ja puskuhitsauksesta.

 

Paineettomien putkijärjestelmien osien kuumailma- ja ekstruusiohitsaus I Koulutusaika 8.-9.11.2021 klo 8-16

  • Koulutuksen aikana opit perustiedot mm. muoveista sekä polyeteenin ja polypropeenin materiaaliominaisuuksista, kuumailmahitsauksesta sekä ekstruusiohitsauksesta.

 

Muoviputken pusku- ja sähköhitsaus I Koulutusaika 7.-10.12.2021 klo 8-16

  • Koulutuksen aikana opit perustiedot muoviputkien teknisiä ominaisuuksista, puskuhitsausmenetelmistä, sähkömuhvihitsausmenetelmistä sekä opit silmämääräistä tarkastusta.
     

Muoviputken pusku- ja sähköhitsaus I Koulutusaika 13.-16.12.2021 klo 8-16

  • Koulutuksen aikana opit mm. muoviputkien teknisiä ominaisuuksia, puskuhitsausmenetelmiä, sähkömuhvihitsausmenetelmiä, silmämääräistä tarkastusta sekä hitsien merkintää.

 

Koulutuspaikka Savon ammattiopisto I Presidentinkatu 3, Kuopio I luokka C2203B
Kouluttaja Pasi Pentikäinen 
 

Linkki ilmoittautumislomakkeelle tästä

Koulutukset järjestää TUO Teollisuuden uudet osaajat- hanke on ESR- osarahoitteinen hanke, jonka päärahoittaja on Etelä-Savon ELY-keskus. Hankkeen kohderyhmänä ovat alueen yritysten henkilöstö, Savon ammattiopiston ja Ylä-Savon ammattiopiston henkilöstö ja opiskelijat sekä Savonia AMK:n henkilöstö ja opiskelijat. Hankkeen yhtenä tavoitteena on koulutuspalvelujen tuottaminen Pohjois-Savon maakunnassa.

Koulutuspäivien aikana lounas on omakustanteinen. Tuo-hanke tarjoaa kahvit. 

Kysy lisää koulutuksista: 

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Saastamoinen Jukka
Kilpailupäällikkö
Taitaja2024
SK Pätevöintilaitos
hitsaajan pätevöinti
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio

Kuvassa on teksti teollisuus tarvitsee talenttia ja hanketoimijoiden logot.

Samalta kirjoittajalta

Tarkastusmenetelmät

Tarkastusmenetelmäkoulutuksien aikana opit tuntemaan magneettijauhe- ja tunkeumanestetarkastuksen (MT ja PT) perusteet ja niiden suorit

13.1.2022

Tuoreimmat