Kuvamaailman päivitys

2.12.2021 -
Kolme ihmistä kuvaamassa järjestelmäkameralla.

Terveiset markkinointitiimistä!

Ihan vasta oli elokuu ja ihan kirjaimellisestikin lomalta palatessamme kuvapankki oli tyhjä. Syyskuussa aloitimme päivittämään kuvia ja esimerkiksi yhteishakuoppaassa onkin nyt ensimmäistä kertaa markkinointitiimin itse ottamat kuvat. Tarina alkaa jo oikeastaan viime keväästä, kun aloimme kuvata tavoitteellisemmin ja saimme opettajaksi mahtavan Markkasen Willen. Wille kuvasi kanssamme myös yhteishakuoppaan kuvat ja työskentely yhdessä onkin suuri ilo. Yhteinen ymmärrys siitä miten monipuolinen työyhteisö olemme sekä arvostus henkilöstöä ja opiskelijoita kohtaan näkyvät myös kuvissa. 

Marraskuussa kuvasimme Antti Karppisen kanssa studiossa, niitä kuvia alatte pian näkemään myös. Kuviin löydettiin meiltä mahtavat opiskelijat ja muutama työkaveri. Tonia lainaten: "nämä on niitä kuvia, joita näytetään radiossakin."

Yhteishakuoppaan sähköisen version löydät sakky.fi-sivuilta Sakky_yhteishaku_esite_2022_2.pdf 

Kuvapankki ei siis ole enää tyhjä, vaan se on täynnä työniloa ja meitä sakkylaisia. Katri ja Heli aloittivat Willen innoittamana valokuvauksen opiskelun oppisopimuksella ja kuvapankki päivittyy koko ajan. Kuvien käsittelyssä riittää opettelua pitkäksi aikaa ja keväällä otetaan aloilta lisää uusia kuvia. 

Yhteishakuoppaat pinossa.
Yhteishakuoppaat on valmiit!
Asiakaslehti kädessä.
Asiakaslehti on valmis!
Kolme mallia tonttulakit päässä valokuvastudiossa.
Antti Karppisen kanssa studiossa kuvaamassa.

Kuppi kahvia ja lohileipä.
Sisäisen asiakastyytyväisyyden kunniaksi esihenkilö tarjosi kahvit.

Kiitos ihanat kaikesta kannustuksesta ja joustavuudesta, kun olemme olleet välillä hankalasti tavoitettavia. Kuvaukset veivät meitä syksyn ajan, kokonaisuudeessaan onnistuttiin tänä vuonna palvelemaan teitä entistä paremmin.

Työniloa ja iso kiitos!! 

Samalta kirjoittajalta

Opiskelijoiden ääni

Terveiset markkinointitiimistä, hetki on vierähtänyt edellisestä postauksesta.

10.12.2020

Tietäjät tietää

Tietäjät tietää. Koulumaailmassa kun koittaa maaliskuu voi sanoa, että maaliskuusta on vain silmänräpäys suvivirteen. Suvivirrestä ei päivääkään.

31.5.2020

Tuoreimmat