Hankkeen tapahtumat kansien väliin

5.5.2020 -

Niin vaan alkaa HyvinRobo-hankkeen loppu häämöttämään. Korona epidemia muutti suunnitelmia, emmekä päässeet enää loppukevään aikana pilotoimaan robotteja emmekä pystyneet hankkimaan uusia robotteja kokeiltavaksi, sillä niiden pilotointi ei ollut nyt mahdollista. Toisaalta on ollut hyvä, että aikaa on jäänyt ohjata lähihoitajaopiskelijoita, jotka ovat valinneet Hyvinvointiteknologia toimintakyvyn edistämisessä valinnaisen tutkinnonosan osaksi opintojaan. Opiskelijat ovat voineet suorittaa ko. opintoja verkossa ja suurinosa on päässyt myös työelämäjaksolle. Verkkokurssin palautteet ovat olleet nyt pilotoinnissa olevilta opiskelijoilta ristiriitaisia. Suurinosa opiskelijoista on kokenut, että opinnot on helppo ja näppärä suorittaa toisen tutkinnonosan kanssa yhtä aikaa, mutta jotkut ovat kokeneet sen haastavaksi ja jopa raskaaksi. Osalla on myös ollut hankaluuksia saada hyvinvointiteknologian laitteita lainattavaksi, sillä he ovat olleet sen verran kaukana suorittamassa ko. työelämäjaksoa. Yleensäkin koululta lainattavien välineiden ja laitteiden varaamiseen ja lainattavuuteen meidän tulee miettiä ketterämpi ratkaisu.

Hankkeen verkkokurssi ja kirjanen alkavat olla valmiita. Niitä olemme työstäneet viimeisen kuukauden aikana paljon. On ollut mukava lukea hankkeen aikana kirjailtuja muistiinpanoja ja palata saatuihin kokemuksiin uudestaan. Hienoja tapahtumia ja reissuja olemme saaneet kerättyä muistojen arkkuun! Verkkokurssin myötä tullut paljon uutta oppia Moodlen työkaluista. On ollut mukava tehdä tenttejä ja kaivella hankkeen aikana otettuja valokuvia, joita verkkokurssin sisältöön laitoimme J

Toukokuun aikana saamme kirjasen painatukseen ja työstämme hankkeen raportointi-asiat kuntoon. Sitten saa kesävapaa alkaa!

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat