Weltech hyvinvointiteknologia jatkuu

9.9.2019 -

Verkkokurssi

Yksi Weltech-hankkeen tuotoksista on hyvinvointiteknologian verkkokurssi. Kurssi on otettu koekäyttöön Savonialla kesäkuussa. Ennen lomia työstimme kurssia kuumeisesti koulutustapahtumien lomassa.  Kurssi avautuu Sakkyn opiskelijoille 1.10.2019 meidän omassa Moode-ympäristössämme. Se palvelee sosiaali- ja hyvinvointiteknologia-asentajien koulutusta.

Hyvinvointiteknologian verkkokurssilla perehdytään erilaisiin teknologisiin sovelluksiin sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöissä. Kurssin tarkoituksena on antaa perusvalmiudet hyvinvointiteknologian hyödyntämiseen asiakastyössä ja auttaa ymmärtämään digitalisaation mahdollisuuksia.

Weltech-hanke jatkaa sosiaalialan hyvinvointiteknologian koulutustilaisuuksia myös maakunnissa. Seuraavana on vuorossa kotihoidon henkilöstö Nilsiässä, Juankoskella ja Muuruvedellä. Olemme myös kouluttaneet Kuopion kotihoidon esimiesasemassa olevat henkilöt ja muun henkilöstön koulutukset jatkuvat syksyn mittaan. Koulutustilaisuudet Sakkyn ja Savonian opiskelijoille jatkuvat myös edelleen.

Uusien laitehankintojen myötä koulutus ja koulutustilaisuuden monipuolistuvat.

Tästä on hyvä jatkaa.

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat