Kymmenittäin paikkoja auki – tule ylpeästi ammattilaisten joukkoon!

14.3.2023
Leipuri nojaa seinään.

Maahanmuuttajaohjaajia, S2-opettajia, opinto-ohjaajia, lehtoreita muun muassa välinehuoltoon sekä sähkö- ja automaatioalalle, tuntiopettajia niin logistiikalle, äidinkieleen, liiketoimintaan kuin moneen muuhun ja vaikka mitä – meillä on työpaikkoja auki!

Kampuksemme ovat Iisalmessa, Siilinjärvellä, Kuopiossa ja Varkaudessa, ja jokaisella kampuksella on avoinna olevia työpaikkoja. Kampuksemme ovat uusia ja oppimis- ja työympäristöt nykyaikaisia. Uudet kampusrakennuksemme ja kampusten uudisrakennukset on rakennettu Joutsenmerkki-ehtoja noudattaen – takaamme terveellisen työympäristön.

Me Savon ammattiopiston työntekijät olemme noin 750 ammattilaisen toisiaan kannustava työyhteisö. Olemme koulutusmyönteinen työnantaja ja mahdollistamme työntekijöidemme jatkuvan itsensä kehittämisen.

 

Mahdollistamme oppimisen ja opimme itse

Meidän perustehtävämme on mahdollistaa oppiminen erinomaisella opetuksella ja ohjauksella: olemme ylpeitä omasta osaamisestamme. Meistä löytyy asiantuntijuutta ja osaamista laajalta rintamalta. Olemme osaamisen kehittämisen ammattilaisia. Teemme joka päivä töitä täydellä sydämellä – kokien, tuntien ja kanssaeläen. Työkalupakkiimme kuuluu arjen pienet teot, suuret ihmeet ja miljoonien eurojen projektit. Olemme aika seppiä omalla alallamme.

Mutta myös me opimme uutta jokapäiväisessä arjessa ja yhteistyössä opiskelijoidemme, yritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluamme olla avoimia uuden edessä ja rohkeita haastamaan omat käsityksemme ja tapamme. Haluamme tehdä tänään paremmin kuin eilen ja suoriutua huomenna paremmin kuin tänään.

Olemme ylpeästi ammattilaisia!

Katso avoinna olevat työpaikat ja hae meille.

Lue lisää