Ryhmäohjauspalvelu yrityksille

Ryhmäohjauspalvelut

Tarjoamme yrityksille, voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille ja säätiöille sekä seurakunnille maksutonta ryhmäohjauspalvelua, jonka avulla työnantaja ja työntekijät saavat lisätietoa osaamisen kehittämiseen. Organisaatio voi parantaa kilpailukykyään tarjoamalla henkilöstölle kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia.

Työnantajan positiivinen suhtautuminen koulutuksiin vaikuttaa työntekijöiden sitoutumiseen ja on tärkeä vetovoimatekijä myös silloin, kun uusia osaajia halutaan rekrytoida. 

Ryhmäohjauksessa tuomme esille, mitä tarjottavaa koulutuskentällä on työntekijöiden osaamisen vahvistamisessa. Työn ja toimintaympäristön muutokset haastavat meitä uudelleenorientoitumaan ja kehittämään uudenlaisia taitoja ja käytänteitä. Koulutus ja osaamisen kehittäminen ovat tässä tärkeässä roolissa. 

Pilotti ryhmäohjaus rakennustyömaa

Ryhmäohjaus räätälöidään organisaatiokohtaisesti ja se järjestetään joko lähitoteutuksena tai etänä Teamsillä. Ryhmäohjauksen osallistujiksi tavoitellaan erityisesti enintään yleissivistävän koulutuksen käyneitä (mm. kansakoulu, peruskoulu, ylioppilastutkinto).

Palvelun kohderyhmään kuuluvat organisaatiot, joiden yksittäisen toimipisteen henkilöstömäärä on 3-149 hlöä. 

Palvelu on työnantajalle ja ryhmäohjauksiin osallistuville maksutonta.  Voit tilata palvelun teille ottamalla suoraan meihin yhteyttä. 

Pilotin toteutusaika on 1.1.2023-30.6.2024. 

Lisätietoja

Placeholder image for contact
Jäntti Jonna
työelämäkoordinaattori
yrityspalvelut
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio