Tarjoilija

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Oletko kiinnostunut myynnistä, asiakaspalvelusta ja vuorovaikutuksesta? Tarjoilijana toteutat kokemuksia ja elämyksiä:  vastaanotat asiakkaat palveltavaksi ja suosittelet hyvällä tuotetuntemuksella annoksia sekä juomia aina viineistä erikoiskahveihin. Taidat niin tapakulttuurin, kattaukset kuin tarjoilijan perustehtävät. Hymy ja palvelualttius ovat valttikorttejasi. Ravintola- ja catering-alan etuja ovat hyvät työllistymis- ja etenemismahdollisuudet sekä kansainvälisyys.

Tarjoilija
Lisää suosikiksi

Koulutuksen tiedot

Hakuaika

Yhteishaku 2026

Paikka

Kuopio, Savilahti

Opinnot alkavat

Syksy 2026

Koulutuksen kesto

2–3 vuotta

Koulutus

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Koulutusala

Majoitus- ja ravitsemispalvelut, matkailu

Tutustu tarkemmin opintoihin