Kokki

Ravintola - ja cateringalan perustutkinto

Sykkiikö sydämesi keittiölle sekä taidokkaasti valmistetulle ruoalle? Oletko ripeä, organisointikykyinen ja sinulla on hyvä mielikuvitus? Kokkina suunnittelet ja valmistat monipuolista, ravitsevaa ja herkullista ruokaa erikoisruokavaliot huomioiden. Opinnoissasi voit suunnata osaamistasi esimerkiksi suurkeittiön tai ravintolan ruoanvalmistukseen. Hyvät työllistymis- ja etenemismahdollisuudet sekä kansainvälisyys ovat ravintola- ja catering-alan etuja.

Kolme iloista kokkia annoslautaset käsissään.
Lisää suosikiksi

Koulutuksen tiedot

Hakuaika

Yhteishaku 2026

Paikka

Kuopio, Savilahti

Opinnot alkavat

Syksy 2026

Koulutuksen kesto

2–3 vuotta

Koulutus

Ravintola - ja cateringalan perustutkinto

Koulutusala

Majoitus- ja ravitsemispalvelut, matkailu

Tutustu tarkemmin opintoihin