Hygieniapassikoulutus ja -testi 26.8.2025, Kuopio
Majoitus- ja ravitsemispalvelut, matkailu

Koulutus alkaa
26.08.2025
Ilmoittautuminen päättyy
26.08.2025
Paikka
Kuopio, Savilahti
Toteutustapa
-
Koulutus
Majoitus- ja ravitsemispalvelut, matkailu
Toimiala
Majoitus- ja ravitsemispalvelut, matkailu
Kustannukset
150,00
Työssään hygieniaosaamistodistusta tarvitsevat henkilöt. Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työskentelee elintarvikehuoneistossa ja käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita.
SAKKY-opiskelija: ilmoittaudu opettajan kautta ja maksa testimaksu SakkyEshopiin.
Ti 26.8.2025 Kuopio, Hehkukatu 1
Koulutus klo 8.15-15.00 B2OP02 (B-rakennus)
Testi klo 15.15-16.00 B2OP02 (B-rakennus)
Ilmoita ”Lisätiedot”-kentässä testikieli: suomi, ruotsi, englanti
Saavu paikalle hyvissä ajoin.
Pääsisäänkäynti on C-ovesta. Opettaja tulee noutamaan koulutukseen tulijat pääaulasta.
https://sakky.fi/fi/kuntayhtyma/kampukset/saapuminen-ja-pysakointi-savilahdessa-kuopio
Huom. **Ota mukaan henkilöllisyystodistus ja kuulakärkikynä (ei musta)!** Lyijykynän käyttö ei ole sallittua.
Elintarvikehygieenisellä osaamisella tarkoitetaan elintarvikealan työntekijöiden jatkuvaa tietojen ja taitojen päivittämistä sekä ajankohtaisten alaa koskevien muutosten huomioimista osana yrityksen omavalvontaa. Käytännön hygieniaosaaminen on sitä, että hygieniapassilla osoitettuja tai muuten hankittuja tietoja ja taitoja noudatetaan jokapäiväisessä työssä.
Elintarvikehygieenistä osaamista testataan seuraavilta aihealueilta:
– mikrobiologia
– ruokamyrkytykset
– hygieeniset työtavat
– henkilökohtainen hygienia
– puhtaanapito
– omavalvonta
– lainsäädäntö
Lisätietoja: Ruokavirasto
Kouluttaja Anna-Riitta Meuronen puh. 044 785 3191
Kouluttaja Tiina Ukkonen puh. 044 785 4825
etunimi.sukunimi@sakky.fi