Etsimme tietovarastojen osaajaa: Tule järjestelmäsuunnittelijaksi Kuopioon

26.2.2024 -
Kaksi miestä istuu rappusilla.

Savon ammattiopiston Savilahden kampuksen valoisilla käytävillä liikkuu päivittäin tuhansia opiskelijoita ja satoja henkilökunnan jäseniä – ylpeästi ammattilaisia kaikki! Uusi kampus tarjoaa puhdasta sisäilmaa, runsaasti luonnonvaloa, toimivat ja nykyaikaiset tilat ja kaikin puolin viihtyisän ympäristön. Täällä, Puijon tornin juurella työskentelee myös tietohallinnon tiimi. Hae paikkaa!

Savon ammattiopiston tietohallinnon merkityksestä kokonaisuudessa sekä heidän osaamisestaan ja suhtautumisestaan työhön kertoo ammattiopiston sisäisen tyytyväisyyskyselyn tulokset: viime vuosina he ovat ansaitusti saaneet huippuarvosanat omiltaan. Nyt tässä jengissä on järjestelmäsuunnittelijan paikka auki – oletko sinä etsimämme osaaja tai tunnetko jonkun, jolle pesti olisi passeli?

- Tarvitsemme riveihimme tietokantojen ammattilaisen. Toiveenamme on, että tehtävään valittu järjestelmäsuunnittelija voi aloittaa työt kevään tai alkukesän 2024 aikana, sanoo tietohallintopäällikkö Jukka Partanen.

Järjestelmäsuunnittelijalla on kriittinen positio: hän mahdollistaa kuntayhtymätasoisen raportoinnin ja sitä myötä tiedolla johtamisen.
Tietohallintopäällikkö Jukka Partanen

Järjestelmäsuunnittelijan tehtävänä on tietovaraston ylläpito, dokumentointi ja kehittäminen sekä siihen liittyvät määrittelyt, suunnittelut, toteuttamiset ja testaukset. Yhdessä tietohallinnon muiden ammattilaisten kanssa järjestelmäsuunnittelija valvoo tietovarastoa ja tietovarastoajoja sekä selvittelee mahdolliset häiriöt. Työ on itsenäistä, joskin yksin ei tarvitse töitä tehdä: arjessa tiivistä yhteistyötä tehdään niin omassa tietohallinnon tiimissä kuin Savon ammattiopiston muiden toimijoiden ja ulkoisten palvelutoimittajien kanssa.

- Järjestelmäsuunnittelijalla on kriittinen positio: hän mahdollistaa kuntayhtymätasoisen raportoinnin ja sitä myötä tiedolla johtamisen, kertoo Partanen.

 

Paljon toivomme, paljon annamme

Työnantajana on Savon koulutuskuntayhtymä, joka hallinnoi Savon ammattiopiston lisäksi Varkauden lukiota. Meitä sakkylaisia on lähes 800 ympäri Pohjois-Savoa, ja olemme moniammatillinen työyhteisö. Järjestelmäsuunnittelijan työpiste sijaitsee Savilahden kampuksella Kuopiossa, ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävään valitulta järjestelmäsuunnittelijalta edellytämme

  • soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa.
  • osaamista laajoista tietovarasto- ja kokonaisarkkitehtuuriratkaisuista sekä relaatiotietokantojen suunnittelusta, toteutuksesta ja niiden ylläpidosta.
  • ymmärrystä ohjelma- ja ohjelmistojen suunnittelusta, toteutuksesta, ylläpidosta ja testauksesta.
  • sql-kielen hallintaa.

 

Työtehtävien hoidossa tarvitsee kykyä ratkaista ongelmia ja tehdä itsenäisiä päätöksiä. Otteen on oltava aloitteellinen, ja työn tavoite on pidettävä kirkkaana mielessä. MS SQL Server -tietovarastoinnin teknisen hallinnan osaamista (MS SQL, MS SQL Server Management ja MS SQL Server Integration Services) katsomme ilolla.

Kaksi naista, joista toinen etualalla ei tarkennettuna ja toinen taaempana katsoo kameraan.

- Olemme koulutusmyönteinen työnantaja. Kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen vahvistamiseen ja uuden oppimiseen, sanoo tietohallintopäällikkö Jukka Partanen.

Palkkaus muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta sekä mahdollisesta työkokemuslisästä. Kun työkokemusta on kertynyt 15* vuoden verran, lomakertymä on 38 päivää – eikä lauantaipäiviä lasketa lomapäiviksi, kuulostaa hyvältä vai mitä?

Rahallisen korvauksen ja lomien lisäksi työnantaja tarjoaa muun muassa kattavat työterveyspalvelut ja ePassi-edun. Säännöllinen työaika ja työelämän joustot antavat tilaa ja mahdollisuuden työn ja muun elämän palapelin yhteensovittamiselle. Etätyöt ovat mahdollisia, joskin kampuksella pitää tehdä 8–10 työpäivää kuukaudessa.

Katso tarkemmat palvelussuhteen ehdot ja palkan muodostuminen (kuntarekry.fi) ja laita hakemus vireille.

 

Olemme kestävän tulevaisuuden tekijä

Savon ammattiopisto on vahvasti pohjoissavolainen toimija, joka katsoo laajasti myös maakunnan ja maan rajojen ulkopuolelle. Kouluttajana tarjoamme monipuolisia elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa ja täydennyskoulutuksissa. Vuosittain noin 15 000 opiskelijaa hyödyntää kattavaa tarjontaamme. Räätälöidyt ja laadukkaat koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja olemme aktiivinen työelämän kehittäjä. 
 

*****

*Korjattu 5.3.2024

Savon ammattiopisto on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä.

Savon ammattiopiston lisäksi Savon koulutuskuntayhtymä ylläpitää Varkauden lukiota. Kampuksemme sijaitsevat Iisalmessa, Kuopiossa (Savilahti ja Kolmisoppi), Siilinjärvellä (Toivala ja Rissala) sekä Varkaudessa. Järjestämme koulutuksia myös muualla Suomessa.

Teemme työtä, jolla on laaja yhteiskunnallinen merkitys: lisäämme nuorten ja aikuisten osaamista, vastaamme alueen työelämän osaamistarpeisiin ja kehitämme alueen työelämää. Tule kestävän tulevaisuuden tekijäksi!

Lisätietoja työpaikasta

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Partanen Jukka
tietohallintopäällikkö
tietohallinto
tietohallintopalvelujen kehittäminen
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio
Rakennuksen lasiseinät ulkoapäin kuvattuna.
"Uskallamme sanoa, että Savilahden kampuksemme täyttää opiskelijoiden ja henkilökunnan odotukset ja kestää aikaa."
Lue lisää

Tuoreimmat

Aivojen palautuminen kiireisen arjen keskellä

Nykypäivänä suuri osa tehtävästä työstä on aivotyötä. Aivotyö kuormittaa jaksamistamme, joten tarvitsemme sen vastapainoksi palautumista vapaa-ajalla, mutta myös työpäivän aikana. ”Aivotyö sujuvaksi Sakkyssa” -hanke kutsui aivotutkija, psykologian tohtori Mona Moisalan kertomaan meille, kuinka voimme vähentää aivotyöstä tulevaa kuormitusta sekä palautumaan paremmin.

17.4.2024