Matkalla Abu Dhabiin ja Budabestiin

22.9.2017
Nuoret valmentautuvat Kuopiossa huippuosaajiksi

Savon ammatti- ja aikuisopiston, Sammakkolammen koulutusyksikössä Kuopiossa saatiin kokea raikas tuulahdus innostavaa oppimista, kun Henna Kangas oli WorldSkills-ekspertti Seppo Honkasen ja valmentaja Tanja Pöyhösen kanssa treenaamassa 14. – 19.10.2017 Abu Dhabissa pidettäviin nuorten ammattitaidon maailmanmestaruuskisoihin. Ravintolapalvelut lajissa on 37 kilpailijaa ympäri maailman. Henna opiskeli Perhon Liiketalousopistossa ja työskentelee tällä hetkellä Ravintola Savoyssa Helsingissä.

Savon ammatti- ja aikuisopiston lehtori Sari Tarvainen toimii ravintolapalvelu -lajin lajipäällikkönä. Sari järjesti valmennustilaisuuden 18.9. – 19.9.2017 Hennalle sekä rinkitapaamisen EuroSkills2018 ravintolapalvelu -lajin kilpailukarsintoihin valmentautuville opiskelijoille.

EuroSkills2018 Budapestin -kilpailuun Suomen karsintoihin Kuopiossa harjoittelivat Suvi Minkkinen Jyväskylän ammattiopistosta, Emilia Viitanen Tampereen ammattiopistosta, Christian Angelov Perhon Liiketalousoppilaitoksesta, Riia Rantakivi Turun ammattioppilaitoksesta. Valmennettavana on myös Neea Hauvala Omniasta, mutta hän ei ollut Kuopiossa tällä kertaa mukana rinkitapaamisessa.

Savon ammatti- ja aikuisopistossa treenattiin mm. alkoholijuomien tunnistamista, bistrotarjoilua, hedelmien liekitystä ravintolasalissa, lautasliinojen taittoa ja baarityöskentelyä.
Valmennusasiakkaina toimivat mm. WorldSkills2015 Sâo Paulon kilpailussa Savon ammatti- ja aikuisopistoa edustanut Laura Tikkanen sekä EuroSkills2012 Belgian Spassa kultamitalin voittanut Tanja Pöyhönen.

 

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Tarvainen Sari
lehtori
matkailu ja ravitseminen
palvelutoiminnot
anniskelupassikoulutus
PL 87 (Sammakkolammentie 2)
70101 Kuopio

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat