Opiskelijakortit

Kaksi opiskelijaa nauraa.

Opiskelijana saat monenlaisia alennuksia ja etuuksia niin koulupäivän aikana kuin muualla liikkuessasi. Savon ammattiopistolla on oma opiskelijakortti ja lisäksi käytämme valtakunnallista Slice-opiskelijakorttia – sinun kannattaa hankkia molemmat!

Myös opiskelijajärjestöillä voi olla omia korttejaan. 

Slice-opiskelijakortti

Slice on uusi ja monipuolinen opiskelijakortti! Savon ammattiopiston perustutkinnon, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon sekä Tuvan ja Telman opiskelijat ja Varkauden lukion opiskelijat voivat hakea maksuttoman ja digitaalisen Slice-opiskelijakortin, jolla saa tuhansia etuja niin paikallisesti kuin ympäri Suomea. Päätoimiset opiskelijat saavat Slice-kortilla myös Matkahuollon ja VR:n edut käyttöön. 

Toimi näin ja saat Slice-edut käyttösi

1. Anna Wilmassa lupa tietojesi siirtoon Slicelle. 

  • Mene kohtaan Wilman nettiversiossa kohtaan Lomakkeet, josta valitse Lupakysely, opiskelijat ja laita rasti kohtaan Tietojen luovutuslupa Slice-opiskelijakorttijärjestelmään.
  • Luovutusluvan voi rastittaa myös sen jälkeen, kun olet lähettänyt kasvokuvasi opiskelijapalveluille (kohta 2). Rastin merkitsemisen jälkeen Slicelta tulee sinulle sähköpostia noin kymmenen minuutin sisällä. Jos viestiä ei tule, niin voi ottaa yhteyttä osoitteeseen info@slice.fi.

 

2. Lähetä kasvokuvasi opiskelijapalveluille. 

  • Kännykkäkameralla otettu kuva käy, kun kasvosi näkyvät kuvassa edestäpäin.
  • Lähetä kasvokuvasi osoitteeseen opiskelijapalvelut@sakky.fi. Kirjoita sähköpostin aiheeksi "kuva opiskelijakorttia varten". Kerro sähköpostissa selvästi nimesi ja mitä tutkintoa opiskelet sekä missä yksikössä opiskelet (Iisalmi, Kuopio, Toivala tai Varkaus).
  • Huom! Jos sinulla on jo muovinen opiskelijakortti tai kuvasi on jo Wilmassa, kuvaa ei tarvitse lähettää uudestaan.

 

3. Odota Slicelta sähköpostia, jossa on aktivointitunnukset omalle kortillesi. 

4. Lataa Slice-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.

 

Slice-tunnus ei toimi?

Jos Slice-tunnuksesi ei toimi, voit nollata itse tunnuksesi Slicen sivuillaKirjoita sähköpostiosoitekenttään sama osoite, jonka olet ilmoittanut Wilmassa henkilökohtaiseksi osoitteeksi. Se on joko koulun tai muu oma sähköpostiosoitteesi. 

Sakkyn opiskelijakortti 

Savon ammattiopiston opiskelijana saat myös koulun oman opiskelijakortin, joka on oltava koulupäivinä mukana. Opiskelijakorttiin liitetään myös veronumerosi, jos se opintojesi kannalta on olennaista. 

Lähetä kasvokuvasi opiskelutaipaleesi alussa opiskelijapalveluihimme (opiskelijapalvelut@sakky.fi). Kerro sähköpostissa myös nimesi, opiskelemasi tutkinto ja kampuksesi. 

Järjestöjen omat opiskelijakortit

Lisäksi Suomen ammattiin opiskelevien liiton (Sakki) että Suomen Opiskelija-Allianssin (OSKU) ovat valtakunnallisia opiskelijajärjestöjä. Näiden opiskelijakorteilla saat opiskelija-alennuksia esimerkiksi tapahtumista ja kahvilaostoksista ympäri maan sekä liikut opiskelijahinnoin paikasta toiseen.