Iisalmi

Iisalmen kampus ulkokuvassa.

Iisalmen kampuksen käyntiosoite on Asevelikatu 4, 74100 Iisalmi.

Iisalmen kampus on Suomen ensimmäinen koulurakennus, jolle on myönnetty Joutsenmerkki. Kampus on saanut myös OKKA-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatin, joka luovutetaan merkkinä pitkäaikaisesta ympäristötyön kehittämisestä. 

Koulumme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Paloisjärven rannalla. Iisalmessa Savon ammattiopisto jakaa kampuksen yhdessä Ylä-Savon ammattiopiston kanssa, ja tilaa kampuksella on 1 600 neliömetriä.

Lähellä yhteyksiä

Iisalmen kampus on hyvien kulkuyhteyksien päässä, sillä sekä linja-autoasemalle että rautatieasemalle on alle kilometri. Paikallisliikenteen linja-autot ajavat aivan kampuksen nurkalle. 

Iisalmen kaupungin kotisivuilta löytyy tietoa kaupungin palveluista, harrastusmahdollisuuksista ja asumisesta kaupungissa.

Iisalmen kampuksen pysäköintikartta. Opiskelijapysäköinti on muun muassa kampuksen pääovea vastapäätä tien toisella puolella. Henkilökunta ja -vierailijapysäköinti on muun muassa aivan pääoven vieressä.

Joutsenmerkki-logo.

Joutsenmerkki – lupaus tulevaisuudelle

Joutsenmerkin kriteerit huomioivat rakennuksen koko elinkaaren. Rakennusajan vaatimuksina ovat muun muassa materiaalien jäljitettävyys ja vähäpäästöisyys, rakennusjätteiden kierrätysmahdollisuudet ja tarkka laadunhallinta ja raportointi. Jokainen käytetty tuote ja materiaali on hyväksytettävä asiantuntijoilla.

Valmiissa tiloissa tärkeää on runsas päivänvalo, raitis sisäilma, hallittu melutaso ja tehokas energiankäyttö unohtamatta tilojen toimivuutta ja viihtyisyyttä. 

Lisätietoja

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Opiskelijapalvelupiste Asevelikatu 4 Iisalmi, opiskelijapalvelut@sakky.fi
Avoinna klo 9-15, puhelinpalvelu klo 8-15
liiketalous
hyvinvointi
PL 12 (Asevelikatu 4)
74101 Iisalmi