Iisalmi

Iisalmen kampus ulkokuvassa.

Iisalmen kampuksen käyntiosoite on Asevelikatu 4, 74100 Iisalmi.

Iisalmen kampus on Suomen ensimmäinen koulurakennus, jolle on myönnetty Joutsenmerkki. Kampus on saanut myös OKKA-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatin, joka luovutetaan merkkinä pitkäaikaisesta ympäristötyön kehittämisestä. 

Koulumme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Paloisjärven rannalla. Iisalmessa Savon ammattiopisto jakaa kampuksen yhdessä Ylä-Savon ammattiopiston kanssa, ja tilaa kampuksella on 1 600 neliömetriä.

Lähellä yhteyksiä

Iisalmen kampus on hyvien kulkuyhteyksien päässä, sillä sekä linja-autoasemalle että rautatieasemalle on alle kilometri. Paikallisliikenteen linja-autot ajavat aivan kampuksen nurkalle. 

Iisalmen kaupungin kotisivuilta löytyy tietoa kaupungin palveluista, harrastusmahdollisuuksista ja asumisesta kaupungissa.

Kiitosta opiskelijoilta

Iisalmen kampuksella opiskellaan aloja, joiden työllistymismahdollisuudet ovat valoisia: liiketalouden ja sosiaali- ja terveysalan osaajien tulevaisuus näyttää hyvältä niin Pohjois-Savossa kuin koko Suomessa. 

Valokeilassa-artikkelissa kuulemme opiskelijoiden ja henkilökunnan mietteitä Iisalmessa opiskelusta

Opiskele Iisalmessa

Iisalmen kampuksellamme voit opiskella näitä aloja:

Iisalmen kampuksen pysäköintikartta. Opiskelijapysäköinti on muun muassa kampuksen pääovea vastapäätä tien toisella puolella. Henkilökunta ja -vierailijapysäköinti on muun muassa aivan pääoven vieressä.

Joutsenmerkki-logo.

Joutsenmerkki – lupaus tulevaisuudelle

Joutsenmerkin kriteerit huomioivat rakennuksen koko elinkaaren. Rakennusajan vaatimuksina ovat muun muassa materiaalien jäljitettävyys ja vähäpäästöisyys, rakennusjätteiden kierrätysmahdollisuudet ja tarkka laadunhallinta ja raportointi. Jokainen käytetty tuote ja materiaali on hyväksytettävä asiantuntijoilla.

Valmiissa tiloissa tärkeää on runsas päivänvalo, raitis sisäilma, hallittu melutaso ja tehokas energiankäyttö unohtamatta tilojen toimivuutta ja viihtyisyyttä. 

Lisätietoja

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Opiskelijapalvelut Asevelikatu 4 Iisalmi, opiskelijapalvelut@sakky.fi
Avoinna ma, ke ja pe klo 9-15, puh.palv. joka arkipäivä klo 8-15
opiskelijapalvelut
liiketalous
hyvinvointi
opinto- ja koulumatkatukiasiat
opiskelijatodistukset
PL 12 (Asevelikatu 4)
74101 Iisalmi