Asu ja opiskele Tahkolla

Maastopyöräilijä Tahkon huipulla.

Tahko – monen harrastajan ja lomailijan paratiisi! Tahko on myös paikka, jossa voi asua, opiskella itselleen ammatin ja tehdä töitä. Tule Tahkolle yksin, kaksin, koko perhellä tai kavereiden kanssa!

Syyskuusta 2022 alkaen Tahkolla voi opiskella kokiksi, tarjoilijaksi, vastaanottovirkailijaksi, toimitilahuoltajaksi ja kiinteistönhoitajaksi.  Koulutuksen järjestää Savon ammattiopisto. Haku opintoihin on auki. Lue lisää koulutuksista ja hae!

Tahkon ammattilaiseksi

Tahkolla voi opiskella seuraavien alojen ammattilaiseksi:

 

Opintojen aikana voi suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osia. Opintoja voi lisäksi täydentää turvallisuusalan turvallisuusvalvojan opinnoilla.

Kun hakijalla on alan koulutusta ja/tai työkokemusta, opiskella voi myös yllä mainittujen alojen ammatti- tai erikoisammattitutkinnoissa ja syventää osaamista ammattilaiseksi ja esimiestehtäviin.

Kaksi opiskelijaa respassa.

Opinnot oppisopimuksella

Opiskelu toteutuu oppisopimuksella, jossa opiskelija on määräaikaisessa työsuhteessa työnantajaan: opiskelija on myös työntekijä ja saa palkkaa.

Oppiminen tapahtuu työpaikalla töitä tehden, ja sitä täydennetään verkko-opinnoilla ja Tahkolla tapahtuvalla lähiopetuksella.

Näytöt suoritetaan työpaikoilla. Näytöt ovat alalle tyypillisiä työtehtäviä. Ne osoittavat, että opiskelija on saavuttanut opintojen aikana ammatilliset tavoitteet ja työelämässä vaadittavan ammattitaidon. 

Tutustumistilaisuus hakijoille 17.–18.8.

Järjestämme Tahkolla elokuun 17.–18. päivä tilaisuuden, jossa hakijat, yritykset ja koulu pääsevät tutustumaan toisiinsa. Järjestämme Kuopiosta Tahkolle meno-paluukuljetuksen.

Keskiviikkona 17.8. hakijat pääsevät tutustumaan yrityksiin, ja torstaina 18.8. yritykset ja koulu haastattelevat hakijat. Valintapäätökset ilmoitetaan perjantaina 19.8.

Asu ja harrasta Tahkolla

Tahkolta löytyy tekemistä ja harrastamista jokaiselle ja jokaiseen vuodenaikaan. Tutustu Tahkon laajaan tarjontaan.  Asuntovaihtoehtoja voi tiedustella muun muassa Tahkon Keskusvaraamo TAHKOcomista | booking@tahko.com 

Lisätietoja koulutuksista

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Rissanen Maija
opettaja
tutkintovastaava
matkailu ja ravitseminen
ammatti- ja erikoisammattitutkinnot
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio
Kuva yhteystiedosta Pousi Kimmo
Pousi Kimmo
koulutuspäällikkö Kuopio
matkailu ja ravitseminen
catering
elintarvikeala
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio