Asu ja opiskele Tahkolla

Ilmakuva laavusta, jossa on ihmisiä.

Tahko – monen harrastajan ja lomailijan paratiisi! Tahko on myös paikka, jossa voi asua, opiskella itselleen ammatin ja tehdä töitä. Tule Tahkolle yksin, kaksin, koko perheellä tai kavereiden kanssa. Vietä välivuosi Tahkolla! Tahkolla on tekemistä jokaiseen vuodenaikaan.

Tahkolla voi opiskella kokiksi, tarjoilijaksi, vastaanottovirkailijaksi ja toimitilahuoltajaksi.  Koulutuksen järjestää Savon ammattiopisto. Lue lisää koulutuksista ja hae!

Tahkon ammattilaiseksi

Tahkolla voi opiskella seuraavien alojen ammattilaiseksi:

Opintojen aikana voi suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osia. 

Kun hakijalla on alan koulutusta ja/tai työkokemusta, opiskella voi myös yllä mainittujen alojen ammatti- tai erikoisammattitutkinnoissa ja syventää osaamista ammattilaiseksi ja esimiestehtäviin.

Kaksi vastaanottovirkailijaa nauraa.

Opiskelu

Kouluttautua voi omaehtoisesti, työvoimakoulutuksella tai oppisopimuksella. Oppisopimus edellyttää voimassaolevaa työsuhdetta. Oppiminen tapahtuu työpaikalla töitä tehden, ja sitä täydennetään verkko-opinnoilla ja Tahkolla tapahtuvalla lähiopetuksella.

Näytöt suoritetaan työpaikoilla. Näytöt ovat alalle tyypillisiä työtehtäviä. Ne osoittavat, että opiskelija on saavuttanut opintojen aikana ammatilliset tavoitteet ja työelämässä vaadittavan ammattitaidon. 

Tutustumistilaisuus hakijoille 23.–24.8.

Järjestämme Tahkolla elokuun 23.–24.8.2023 tilaisuuden, jossa hakijat, yritykset ja oppilaitos pääsevät tutustumaan toisiinsa.

Valintapäätökset ilmoitetaan 30.8.2023.

Asu ja harrasta Tahkolla

Tahkolta löytyy tekemistä ja harrastamista jokaiselle ja jokaiseen vuodenaikaan. Tutustu Tahkon laajaan tarjontaan.  Asuntovaihtoehtoja voi tiedustella muun muassa Tahkon Keskusvaraamo TAHKOcomista | booking@tahko.com 

Lisätietoja koulutuksista

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Rissanen Maija
opettaja
matkailu ja ravitseminen
tutkintovastaava (erityisruokavaliopalvelujen eat, ruokapalvelujen at)
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio
Kuva yhteystiedosta Pousi Kimmo
Pousi Kimmo
koulutuspäällikkö Kuopio
matkailu ja ravitseminen
catering
elintarvikeala
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio