Seuraa ammattitaidon SM-kilpailua Taitajaa verkossa

11.5.2021
Opiskelija hitsaa.

Ammattitaidon SM-kilpailua Taitajaa voi seurata ensi viikolla verkossa. Taitaja-tapahtuma toteutetaan tänä vuonna koronaturvallisesti hajauttaen. Kilpailuun osallistuu yhteensä 360 kilpailijaa. Kilpailussa on yhteensä 51 lajia 13 eri paikkakunnalla. Yleisö pääsee seuraamaan tapahtumaa kaikille avoimena livelähetyksenä. 

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpaillaan ammattitaidon suomenmestaruuksista. Yleensä tapahtuma kerää kymmeniä tuhansia kannustajia, kun ammatilliset huippuosaajat ottavat mittaa toisistaan.  Koronarajoitusten vuoksi yleisö ei tänä vuonna pääse vierailemaan kilpailualueilla, sen sijaan tunnelmaan pääsee mukaan verkkolähetyksissä. 

Tarkempi aikataulu ja linkki tapahtumaan löytyvät Taitaja2021 Oulu -tapahtuman verkkosivuilta: Tapahtumaohjelma - Taitaja2021

 

Kannusta Savon ammattiopiston joukkuetta ja seuraa lähetyksiä

Savon ammattiopistosta kilpailuun osallistuu 12 kilpailijaa, joista eri lajeja 10. Seuraa lähetyksiä ja joukkueen menestystä. 

Taitaja2021-joukkue | Savon ammattiopisto (sakky.fi)

 

Ohjelmaa yläkoululaisille

Taitaja2021 Oulu -tapahtuma 18-20.5.2021 on näköalapaikka ammatteihin, koulutukseen ja työelämään. Tänä vuonna kaikki yläkoululaiset ja muut eri ammateista kiinnostuneet ympäri Suomen pääsevät osallistumaan Taitaja-virtuaalitapahtumaan! 

Oppilaat pääsevät tutustumaan eri ammatteihin tekemällä ennakkotehtäviä, pelaamalla Urapolku-peliä ja vierailemalla live-lähetyksissä. Katso tarkempia ohjeita verkkosivuilta: 8kurkistus | Savon ammattiopisto (sakky.fi)

 

Lue lisää