8kurkistus

Sakkyn yhdistelmärekka sillalla.

Tervetuloa tutustumaan Savon ammattiopistoon ja Varkauden lukioon – meillä tapahtuu hienoja juttuja joka päivä! Videoiden kautta vierailemme kaikilla kampuksillamme ja pääsemme tutustumaan opintoaloihimme. Esittelemme oppimisympäristöjä, työvälineitä ja alojen arkea. Hyppää mukaan!

Elintarvikelan opiskelija ja opettaja nauravat.

Pelaa Seppo-peliä 

Seppo-pelissä (play.seppo.io) pääset kokeilemaan eri alojen työtehtäviä ja testaamaan ammatillisten asioiden tietämystäsi. Pelaajakoodi sisäänkirjautumiseen on 73685G.

Haasteita? Ei hätää, Youtubesta löytyy ohjevideo pelaamiseen.

Katsaus lukuvuoteen

Millainen on lukuvuosi Savon ammattiopistossa ja Varkauden lukiossa? 

Lukuvuosi sisältää hienoja hetkiä, joita tulee vastaan niin perusarjessa kuin juhlahumussa. Tervetuloa katsomaan meidän kouluarkeamme!

Taitaja2021 – osallistu, pelaa ja katso

Taitaja on ammattitaitokilpailu, jossa ammattiin opiskelevat kisaavat Suomen mestaruudesta. Kilpailu järjestetään vuosittain. Vuonna 2021 Taitaja-kisa on Oulussa 18.–20.5. 

Taitaja2021-kisaa voi seurata virtuaalisesti: luo ensin omat käyttäjätunnukset Liveto-alustalla. Seuraamisen lisäksi kaikki kiinnostuneet voivat tutustua ammatteihin tekemälllä ennakkotehtäviä ja pelaamalla Urapolku-peliä.

Urapolku-ennakkotehtävät ovat kaikille avoimia, ja niitä voi suorittaa ennen Taitaja-tapahtumaa. Uropolku-peliä voi pelata tapahtuman aikana 18.–20.5. 

 

SakuStars

SakuStars on valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. Hyppää mukaan SakuStars-tapahtumaan!


Amisarki on ykkönen

Alla olevat linkit johtavat Youtube-videoihin:

 

Varkauden lukio