Rissalan sotilaskotiyhdistys vastaanotti Savon ammattiopiston kalusteita

20.1.2023
Imagokuva, jossa nuori nainen katsoo kameraan ja on reppu selässä. Teksti: Kestävän tulevaisuuden tekijä. Musta tausta.

Savon ammattiopiston Savilahden kampuksen valmistumisen myötä entisille kampuksille jäi runsaasti kalusteita ja muuta tavaraa. Irtaimistoa on sekä lahjoitettu että myyty eteenpäin. Yksi lahjoitusten vastaanottajista on Rissalan sotilaskotiyhdistys, joka toimii Karjalan lennostossa Siilinjärvellä.

- Saimme sotilaskodin kahvilaan uudet tuolit ja pöydät, monta kahvipönttöä, ison kahvinkeittimen ja paljon pientavaraa leipomoon ja keittiöön. Osa tuoleista ja pöydistä on varastoitu odottamaan uuden sotilaskodin valmistumista, kertoo Rissalan sotilaskotiyhdistyksen puheenjohtaja Pippa Rantala.

Erityisesti Presidentinkadun kampuksen sulkeutumisen myötä kierrätettävää irtaimistoa oli paljon. Tavoitteena oli, että jälkeen jää mahdollisimman vähän jätettä. Lahjoitusten myötä toimivat ja hyväkuntoiset tavarat ovat saaneet uuden kodin, jossa niille on käyttöä vielä moniksi vuosiksi.

- Sotilaskoti työ on työtä varusmiehen ja reserviläisen hyväksi. Savon ammattiopiston lahjoituksella pystymme entistä paremmin tukemaan varusmiesten viihtyvyyttä palveluksen aikana. Haluan lausua kiitoksen lahjoituksista koko yhdistyksen puolesta, sanoo Rantala.

Lue myös Savon ammattiopiston kalusteita uusiokäyttöön Viroon rotaryklubien avustuksella.

Lue lisää