EuroSkills 2023 -mitalisti Hermanni kannustaa ammatillisia opiskelijoita ilmoittautumaan Taitaja2024-semifinaaleihin

18.9.2023
Hermanni Huuskonen ja Sanna Kivistö Toivalan kampuksen tulipaikalla.

Puutarha-alan opiskelijamme Hermanni Huuskonen palasi kotikampukselleen mitali kaulassa Puolan Gdanskista EuroSkills2023-kisoista. Häntä vastassa oli koko kampuksen henkilökunta sekä kuntayhtymän johtaja Heikki Helve, rehtori Rauno Kettunen ja kilpailutoiminnasta vastaava Jukka Kosunen. Kiitospuheiden jälkeen suuntasimme Toivalan puutarha-alan opiskelijoiden rakentamalle viihtyisälle oleskelupaikalle, joka on Hermannille merkittävä paikka kotikampuksella.

Tästä se aikoinaan lähti. Olen ollut mukana tekemässä tätä oleskelupaikkaa ja rakentanut kivetyksiä muiden opiskelijoiden kanssa.
Puutarha-alan opiskelija Hermanni Huuskonen

Hermannin opettajana ja valmentajana jo vuodesta 2018 toiminut puutarha-alan opettaja Sanna Kivistö muisteli Hermannin opiskelujen alkuaikoja ja ensimmäisiä Taitaja-semifinaaleja, kun Hermanni oli vielä Sannan pituinen. Nyt muutamassa vuodessa Hermannista on kasvanut aikuinen ja itsevarmuutta sekä ammattitaitoa on tarttunut mukaan valtava määrä.

Hermannilla on kokemusta myös ammattitaidon Suomen mestaruuskilpailuista, jonne voi päästä Taitaja-semifinaalien kautta.

Mutta kannattaako uskaltaa osallistua Taitaja 2024 -semifinaaleihin?

- Kyllä ehdottomasti kannattaa. Jos vähänkin tuntuu, että haluat lähteä kokeilemaan, niin ilmoittaudu mukaan, Hermanni kannustaa.

Ota sinäkin rohkeasti puheeksi opettajasi kanssa Taitaja 2024 -kilpailu, joka järjestetään ensi keväänä Kuopiossa.

Lue lisää Taitaja 2024-semifinaaleihin ilmoittautumisesta.

Lue lisää Taitaja 2024 -kilpailusta!

Lue lisää Hermannin Viron kilpailumatkasta ja yritystoiminnastaan veljensä kanssa.

 

Muurattu tulipaikka Toivalan kampuksella.
Olen ollut mukana muuraamassa tätä tulipaikkaa ja rakentanut kivetyksiä muiden opiskelijoiden kanssa, Hermanni muistelee.

Lue lisää