Lähituotteilla makua lautasille -tapahtuma kokoaa alueen ruoka-alan toimijoita yhteen. Mukana on Pohjois-Savon alueelta alkutuottajia, jatkojalostajia, elintarviketeollisuutta, julkisen sektorin edustajia, ravintoloita sekä alan kehittäjiä.
Tapahtuma pureutuu muun muassa ravintoloiden ja vähittäiskaupan tarvitsemiin lähituotteisiin ja niiden määriin, toimitusketjun aikaviiveeseen sekä antaa mahdollisuuden ostajien ja tarjoajien väliseen vuoropuheluun.
Tilaisuus on avoin ruoka-alan toimijoille: elintarviketeollisuus, alkutuotannon jalostajat, julkinen sektori ja ravintolat.
***
Ohjelma:
Tilaisuuden avaus
Katsaus Pohjois-Savon lähi- ja luomutuotemarkkinoihin
Kommenttipuheenvuorot
- Pesolan Pihviliha, Antti Niskanen, tuottaja
- Siilinjärven ruokapalvelut, Sirpa Kurki, ruoka- ja puhtauspalvelujohtaja
- Kalavapriikki, Jari Korhonen, toimitusjohtaja
- Ravintolamestarit, Janne Tirri, keittiömestari, Kuopion Klubi
Paneelikeskustelu: Konkretiaa lähituotteiden hankintaan
Tilaisuuden yhteenveto ja päätös
***
Ilmoittaudu tästä 23.10. mennessä. Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille maanantaina 26.10.