Savon ammattiopiston opiskelijat ja henkilökunta järjestävät Lähiruoka pop up -ravintolan, jonka annoksiin he itse keräävät villiyrttejä Puijon maisemista. Tule nauttimaan herkullisista menuista!
Menu 1
Siitakesienikeittoa Kuoppaharjun tilan sienistä
Puijon metsän yrttejä
Kala-Lapin savumuikuilla täytettyjä luomuperunarieskoja
Hinta 4,50 €/annos
Menu 2
Kurimon tilan villisikaa haudutettuna
Tummaa villiyrttikastiketta punajuuriohrattoa
Hinta 6,00 €/annos
Menu 3
Luomuvohveleitaluomumarjojen ja luomukermavaahdon kera
Hinta 2,50 €/annos
Menut myydään annoksina. Annoksia on mahdollista ostaa myös mukaan – myös isompia määriä.
Pop up -lähiruokaravintola on Savolaisuus on makuasia -hankkeen toiminto.
Hanke on osa European Region of Gastronomy Kuopio region 2020-21 (ERG)-hankekokonaisuutta.